16:43 uur 23-06-2021

Sevan 8 jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work®

 DOWNERS GROVE, Ill.-(BUSINESS WIRE)- Voor het achtste jaar op rij is Sevan Multi-Site Solutions, Inc. (Sevan), een leider in het leveren van innovatief ontwerp, programmamanagement, constructiediensten en data-analyses aan organisaties met meerdere locaties, erkend als een Great Place to Work®.

“De cultuur van Sevan richt zich op mensen eerst, wat duidelijk blijkt uit onze hernieuwde status als een Great Place to Work®,” aldus Jim Evans, President en CEO van Sevan. “Onze mensen zijn het hart en de ziel van ons bedrijf, en hun passie voor uitmuntendheid is de reden voor ons voortdurende succes bij onze klanten.”

Dit jaar heeft een recordaantal van 92% van de teamleden van Sevan deelgenomen aan de Great Place to Work®-enquête, en meer dan 90% van de ondervraagden zegt dat Sevan een geweldige plek is om te werken. Deze teamleden zeggen ook dat het management van Sevan eerlijk en ethisch is, dat het bedrijf een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap en dat Sevan een organisatie is waar ze trots op zijn om voor te werken.

Sevan Named Great Place to Work® 8 Years in a Row

DOWNERS GROVE, Ill.–(BUSINESS WIRE)– For the eighth year in a row, Sevan Multi-Site Solutions, Inc. (Sevan), a leader in delivering innovative design, program management, construction services and data analytics to organizations with multiple sites, has been recognized as a Great Place to Work®.

“Sevan’s culture focuses on people first, which is evident in our renewed status as a Great Place to Work®,” said Jim Evans, President and CEO of Sevan. “Our people are the heart and soul of our business, and their passion for excellence is the reason for our continued success with our clients.”

This year a record 92% of Sevan’s team members participated in the Great Place to Work® survey, and over 90% surveyed say Sevan is a great place to work. These team members also say Sevan’s management is honest and ethical, the company contributes positively to the community and that Sevan is an organization they are proud to work for.

“Certified companies put employees first,” said Michael C. Bush, CEO at Great Place to Work. “Thriving employees increase revenue, profit and provide market-leading customer experiences.”

In 2020, Sevan was ranked No. 124 on the Financial Times FT 1000 list of America’s Fastest-Growing Companies. Also in 2020, Sevan ranked No. 16 on Engineering News-Record (ENR)’s Top 50 Program Management Firms and No. 34 on ENR’s Top 100 Construction Management-for-Fee Firms. Visit our website to learn more about Sevan, our 2021 award rankings and acquisitions.

Sevan is a construction and project management firm that leverages innovative technology to deliver excellence to clients. Sevan is headquartered near Chicago in Downers Grove, Ill. with 400+ employees and an international office in London.

About Sevan

The vision of Sevan Multi-Site Solutions is to be the best in the world at delivering innovative design, program management, construction services and data analytics to organizations with multiple sites. Sevan has a passion for sustaining people, the environment and its clients’ businesses. Sevan helps iconic global brands, including 7-Eleven, AAFES, Albertsons, Amtrak, BP, Chipotle, Corvias, DaVita, HCA Healthcare, Hallmark, HEB, Jiffy Lube, Kroger, Marathon, McDonald’s, Office Depot, Starbucks, Sunoco, Walgreens Boots Alliance, Walmart, WOW Carwash, Yum! Brands and Zaxby’s. Sevan rolls out multi-site initiatives efficiently, predictably and transparently. Applying breakthrough technology solutions, Sevan optimizes construction of new builds, rebuilds, remodels and renovations. Sevan has licensed architects in 49 states as well as D.C., Canadian provinces, Guam and the Northern Mariana Islands. Sevan has professional engineers on staff and general contractor licenses in more than 25 states. Since Sevan’s inception in 2011, the team has refreshed more than 21,000 retail stores and 14,000 restaurants. The team has also completed more than 28,000 surveys, totaling to more than 700 million square feet. Sevan Elevate, a program that reinforces and continuously improves safety and sustainability across the company, is designed to impactfully deliver excellence to Sevan’s people and clients. To read more about Sevan, visit www.sevansolutions.com.

For more information, please contact Hafsa Mahmood by calling 312.285.0590 or via e-mail at hafsa.mahmood@sevansolutions.com.

Contacts

Hafsa Mahmood

Director, Communications and DE&I

Phone: 312.285.0590

Email: hafsa.mahmood@sevansolutions.com
Website: www.sevansolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr