16:44 uur 17-03-2021

Transplace breidt logistiek technologieplatform uit naar Europa met de nieuwste technologierelease en de opening van een kantoor in Nederland

Supply chain professionals in Noord-Amerika en Europa hebben nu toegang tot geavanceerde logistieke technologie, services en bruikbare informatie vanuit één logistiek technologieplatform

DALLAS & LEUSDEN, Nederland – (BUSINESS WIRE) – Transplace, de toonaangevende leverancier van geavanceerde logistieke technologie en oplossingen, opende zijn eerste Europese kantoor om zijn klanten beter van dienst te kunnen zijn en breidde ook zijn toonaangevende supply chain-strategieën voor wereldwijde verladers uit. Gevestigd in Leusden, Nederland, bevindt het nieuwe kantoor zich op de logistieke poort van Europa.

“Terwijl onze klanten hun activiteiten internationaal blijven uitbreiden, is er een groeiende behoefte aan onze technische oplossingen om optimalisatie en zichtbaarheid in hun wereldwijde netwerken te stimuleren”, aldus Frank McGuigan, CEO van Transplace. “We zijn ervan overtuigd dat we door de opening van het kantoor in Leusden, deze vereisten kunnen ondersteunen met ons logistieke platform en onze oplossingen.”

Transplace Expands Logistics Technology Platform to Europe with its Newest Technology Release and the Opening of an Office in the Netherlands

Supply chain professionals across North America and Europe can now access advanced logistics technology, services and actionable intelligence from a single logistics technology platform

DALLAS & LEUSDEN, Netherlands–(BUSINESS WIRE)– Transplace, the leading provider of advanced logistics technology and solutions, opened its first European office to better serve its customers while also extending its industry-leading supply chain strategies for global shippers. Located in Leusden, Netherlands, the new office is situated at the logistics gateway of Europe.

“As our customers continue to expand their businesses internationally, there has been a growing need for our tech-enabled solutions to drive optimization and visibility across their global networks,” said Frank McGuigan, CEO of Transplace. “We’re confident that by opening the Leusden office we can support these requirements with our logistics platform and solutions.”

Transplace is well positioned for growth in Europe and expects to have $300MM / € 250MM in freight under management by midyear. Powering the largest transportation and logistics network, Transplace’s global repository of transportation data offers standardization across the world to optimize service delivery, lower operational risk and reduce costs.

“Data fragmentation is a major issue for supply chain professionals in Europe as many shippers do not have a single platform that provides pan-European visibility for logistics, including services levels, costs and trends,” said Etienne Visser, Managing Director of Transplace’s European business. “Our international logistics platform for North America and Europe combined with our passionate team of experts, continues to drive supply chain agility, efficiency and predictability for global shippers.”

To learn more about innovations in logistics management services in Europe and North America, connect with a Transplace expert: transplace.com/contact/connect-with-an-expert/

About Transplace

Transplace is a technology and services company that hosts a proprietary logistics platform and provides engineering and execution services for global shippers. The platform and service offering deliver process automation, network optimization, and transparency driving an improved service and cost position. Transplace also provides value-added services through our strategic capacity services business (truck brokerage and intermodal) and our border management business, which includes customs brokerage and logistics services on the Mexican border. With over 1,000 customers and $11 billion of Freight Under Management (FUM) in North America alone, and a growing client base in Europe, Transplace continues to deliver the intelligent solutions that grow and differentiate the supply chains of its customers.

Follow the company on Twitter, Facebook, Transplace.com and the Transplace Industry Blog.

Contacts

Media Contact: press@transplace.com
Grace Platon | +1 214.901.4744

GraceP@TheCarbonAgency.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr