14:53 uur 10-03-2021

Korea’s ministerie van Volksgezondheid en Welzijn en KHIDI kondigen Medical Korea 2021 virtuele conferentie aan: “Wereldwijde gezondheidszorg, waar uw dagen weer beginnen”

ENGLEWOOD CLIFFS, NJ– (BUSINESS WIRE) – De komende Medical Korea 2021, de 11e Global Healthcare en Medical Tourism Conference, wordt virtueel gehouden om de nieuwste trends en voorspellingen voor de gezondheidszorg te bespreken, om de oprukkende medische sector van Korea van 18 tot 24 maart te delen op de Medical Korea 2021-website. De conferentie wordt georganiseerd door het Koreaanse ministerie van Volksgezondheid en Welzijn, onder leiding van minister Kwon Deok-cheol en georganiseerd door het Korea Health Industry Development Institute (KHIDI), onder leiding van president Kwon Soonman.

Met het thema “Wereldwijde gezondheidszorg, waar uw dagen weer beginnen”, zal de conferentie academische en industriële experts van over de hele wereld samenbrengen om inzichten te analyseren en te delen over de nieuwste trends in de wereldwijde gezondheidszorg in 2021 na de pandemie. Bovendien zullen Korea’s behandelingsgevallen voor ernstige ziekten en de trend van digitale gezondheidszorg worden geïntroduceerd, waarbij de medische behandelingen in Korea worden erkend.

Korea’s Ministry of Health and Welfare and KHIDI Announce Medical Korea 2021 Virtual Conference: “Global Healthcare, Where Your Days Begin Again”

ENGLEWOOD CLIFFS, N.J.–(BUSINESS WIRE)– The upcoming Medical Korea 2021, the 11th Global Healthcare and Medical Tourism Conference, is being held virtually to discuss the latest healthcare trends and forecasts, to share Korea’s advancing medical industry from March 18th – 24th on the Medical Korea 2021 website. The conference is hosted by Korea’s Ministry of Health and Welfare, led by Minister Kwon Deok-cheol, and organized by the Korea Health Industry Development Institute (KHIDI), led by President Kwon Soonman.

With the theme “Global Healthcare, Where Your Days Begin Again,” the conference will bring together academic and industry experts from around the world to analyze and share insights on the latest trends in global healthcare in 2021 post-pandemic. Furthermore, Korea’s treatment cases for severe illnesses and the trend of digital healthcare will be introduced, recognizing Korea’s medical treatments.

The conference will begin with an opening remark by Kwon Soonman, the Minister of Health and Welfare, followed by a keynote speech by Stephanie Allen, PhD, the Global Healthcare Leader at Deloitte.

The opening will be followed by a panel discussion titled “Changes and Prospects of the Global Healthcare Market.” In this session, experts will share global trends and changes in the recent healthcare market.

There will be a total of 11 sessions at the conference. Additional session topics across global healthcare include trends in medical tourism, policies, and digital health as well as academic insights into the latest medical technologies, therapies, and their position in global health in the era of COVID-19. There will also be special sessions that discuss Korea’s medical advancement, especially in treatments for severe illnesses and medical training.

A business meeting and online exhibition will be held at Medical Korea 2021, providing opportunities for partnership and networking opportunities, and key panel discussions among key stakeholders in the global healthcare industry.

More information about Medical Korea 2021 is available on the website, www.medical-korea.org.

About KHIDI

The Korea Health Industry Development Institute is a government-affiliated institution that provides systematic and professional support for the improvement of public health and enhancement of the international competitiveness in the health industry.

Contacts

Joowon Park

Medical Korea 2021 Secretariat

Info.medicalkorea@gmail.com
(+82) 070-4710-2991

Check out our twitter: @NewsNovumpr