15:21 uur 23-02-2021

C3 AI kondigt aankomende evenementen voor de financiële gemeenschap aan

REDWOOD CITY, Californië – (BUSINESS WIRE) – C3 AI (NYSE: AI), een toonaangevende leverancier van AI-software voor ondernemingen, zal aanwezig zijn op de volgende evenementen voor de financiële gemeenschap:

 KeyBanc jaarlijkse Emerging Technology Summit

Woensdag 24 februari om 9.15 uur Pacific Time

Morgan Stanley Energy & Power-conferentie

Dinsdag 2 maart om 9.00 uur Pacific Time

JMP Securities Technology Conference

Dinsdag 2 maart om 12.00 uur Pacific tijd

Geïnteresseerde partijen kunnen de live webcasts van de presentaties van C3 AI bij deze evenementen bekijken, die beschikbaar zullen zijn op ir.c3.ai. Herhalingen van de webcasts zijn daarna 90 dagen beschikbaar.

Ongeveer C3.ai, Inc.

C3.ai, Inc. (NYSE: AI) is een toonaangevende leverancier van AI-software voor ondernemingen om digitale transformatie te versnellen. C3 AI levert een reeks volledig geïntegreerde producten: C3 AI®Suite, een end-to-end platform voor het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van grootschalige AI-applicaties; C3 AI Applications, een portfolio van branche specifieke SaaS AI-toepassingen; C3 AI CRM, een suite van branche specifieke CRM-applicaties ontworpen voor AI en machine learning; en C3 AI Ex Machina, een AI-oplossing zonder code om datawetenschap toe te passen op alledaagse zakelijke problemen. De kern van het C3 AI-aanbod is een open, modelgestuurde AI-architectuur die datawetenschap en applicatie-ontwikkeling drastisch vereenvoudigt. Lees meer op: www.c3.ai

C3 AI Announces Upcoming Events for Financial Community

REDWOOD CITY, Calif.–(BUSINESS WIRE)– C3 AI (NYSE: AI), a leading enterprise AI software provider, will present at the following events for the financial community:

KeyBanc Annual Emerging Technology Summit

Wednesday, February 24, at 9:15 a.m. Pacific time

Morgan Stanley Energy & Power Conference

Tuesday, March 2, at 9:00 a.m. Pacific time

JMP Securities Technology Conference

Tuesday, March 2, at 12:00 p.m. Pacific time

Interested parties can see the live webcasts of C3 AI’s presentations at these events, which will be available at ir.c3.ai. Replays of the webcasts will be available for 90 days afterward.

About C3.ai, Inc.

C3.ai, Inc. (NYSE:AI) is a leading provider of enterprise AI software for accelerating digital transformation. C3 AI delivers a family of fully integrated products: C3 AI® Suite, an end-to-end platform for developing, deploying, and operating large-scale AI applications; C3 AI Applications, a portfolio of industry-specific SaaS AI applications; C3 AI CRM, a suite of industry-specific CRM applications designed for AI and machine learning; and C3 AI Ex Machina, a no-code AI solution to apply data science to everyday business problems. The core of the C3 AI offering is an open, model-driven AI architecture that dramatically simplifies data science and application development. Learn more at: www.c3.ai

Contacts

C3 AI Public Relations
Edelman

Lisa Kennedy

415-914-8336

pr@c3.ai

Investor Relations
IR@C3.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr