13:00 uur 15-12-2020

Raven Industries introduceerd een nieuwe connectiviteitstool

Virtual Thumb Drive™ via Raven’s CRx™ veldcomputers – naadloos informatie synchroniseren tussen het kantoor en het veld

SIOUX FALLS, S.D.–(BUSINESS WIRE)– Raven Industries, Inc. (the Company; NASDAQ:RAVN) heeft vandaag een nieuwe ontwikkeling, Virtual Thumb Drive™ (VTD™) gelanceerd, de nieuwste tool binnen het uitgebreide CRx™ productprogramma van Raven Applied Technology. De toevoeging van VTD™ aan ag- operations wordt mogelijk gemaakt via het bestaande Slingshot service- en logistiekplatform. De nieuwe VTD™ oplossing is vanaf vandaag te bestellen in Rusland, Europa en Latijns-Amerika. VTD™ zorgt voor een grotere flexibiliteit bij draadloze gegevensuitwisseling tussen kantoor en het veld.

Deze nieuwe softwareontwikkeling zorgt voor een naadloze snelle verbinding tussen het kantoor en de CRx-veldcomputers: CR7™ en de CR12™. De CRx veldcomputers van Raven bieden voor iedere voertuig een uitgebreide mogelijkheid van veldplanning en taakuitvoering. De introductie van VTD™ zorgt ervoor dat de werknemers in het veld de informatie hebben om hun werk gemakkelijker uit kunnen voeren. VTD’s draadloze verbinding tussen kantoor en veld biedt flexibiliteit om taken te verzenden, informatie bij te werken en taakstatus te ontvangen om zo goed doordacht een beslissing te kunnen nemen voor de werkzaamheden op het veld.

‘’De toewijding van Raven – het op wereldwijde schaal op de markt brengen van landbouwproducten, wordt toegeschreven aan onze ‘service-first’-mentaliteit’’, aldus Frank Dorenkamp, Internationaal business director voor Raven Applied Technology. ‘’we horen overal ter wereld dat betrouwbare connectiviteit vanuit het kantoor naar het veld een voortdurende uitdaging is. Ons team luistert naar de behoeften van boeren uit Rusland tot aan Brazilië en wij zijn erg trots op het uitbrengen van VTD™ als onderdeel binnen het Slingshot-platform. Slingshot overbrugt de kloof tussen het veld en kantoor, waardoor de productiviteit, het vertrouwen en de nauwkeurigheid toenemen.”

Het Slingshot service- en logistiekplatform van Raven is de toonaangevende technologische oplossing om landbouwapparatuur te laten communiceren met de operationele planners op de kantoren voor efficiënt, afgestemd en nauwkeurig werk. Door middel van een abonnement kunnen klanten deze unieke connectiviteitsoplossing ontvangen die aan hun behoeften voldoet. Slingshot-services biedt overzicht van prestaties en controle voor een gebruiker. Naast VTD™ biedt het Slingshot-platform nog diverse andere services:

  • Het geeft de mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie over dekking en begeleiding tussen meerdere machines binnen dezelfde taak.
  • Geeft inzicht in gegevens over de werking, inactiviteit en transittijden van de machine 24/7 toegankelijk.
  • Volledig inzicht in waar de machines zich bevinden en welke taken er mee uitgevoerd worden.
  • Hulp op afstand en uitgebreide diagnostiek.

VTD™ is nu beschikbaar in Rusland, Europa en Latijns-Amerika via een Silver of Gold Slingshot-abonnement. Lees meer hierover op https://ravenprecision.com/vtd.

Over Raven Industries, Inc.

Raven Industries (NASDAQ: RAVN) levert innovatieve, hoogwaardige producten en systemen die grote uitdagingen oplossen over de hele wereld. Raven is een marktleider op het gebied van precisielandbouw, hoogwaardige speciale folies en oplossingen voor de luchtvaart en defensie. Het grensverleggende werk van het bedrijf op het gebied van autonome systemen ontsluit nieuwe mogelijkheden in sectoren zoals de landbouw, nationale defensie en wetenschappelijk onderzoek. Sinds 1956 ontwerpt, produceert en levert Raven uitzonderlijke oplossingen, wat het bedrijf een reputatie heeft opgeleverd voor innovatie, productkwaliteit en ongeëvenaarde service. Bezoek voor meer informatie https://ravenind.com.

Over Raven Applied Technology

Raven Applied Technology is al decennialang toegewijd aan het maximaliseren van operationele efficiency door haar innovatieve landbouwtechnologie. Raven Autonomy™, de autonome productlijn van het bedrijf, staat in het verlengde van die kern. Van veldcomputers tot bedieningselementen voor sproeiers en pootmachines, van GPS-geleide sturingsystemen tot logistieke technologie en autonome oplossingen: Raven biedt precisielandbouwproducten waarmee landbouwretailers en telers concurrerend en winstgevend kunnen blijven. Meer informatie is te vinden op https://ravenprecision.com.

Contacts

Thijs Esselink, Raven Europe Regional Sales Manager

Raven Applied Technology

+31 (0) 227 549300

thijs.esselink@ravenind.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr