02:42 uur 12-05-2020

Walton kondigt aan dat een bedrag van CAD 21,3 miljoen is goedgekeurd voor uitkering aan investeerders

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Walton, een bedrijf in vastgoedinvestering en grondactiva management, is verheugd om een totaalbedrag van CAD 21.315.034 aan uitkeringen aan investeerders aan te kondigen. Dit is in april goedgekeurd door door Walton beheerde entiteiten, waaronder: Roll-Up Corporation (RUC), McConachie Asset Management Corporation, US Dollar 1 Corporation, US Dollar 2 Corporation en WIGI Restructured Bond Corporation.

Op 24 april 2020 is een uitkering van CAD 8,3 miljoen betaald aan aandeelhouders van Roll-Up Corporation (RUC). Walton Global Investments, Ltd. is de manager van RUC, dat is ontstaan uit de fusie van 132 Canadese entiteiten van pre-ontwikkelingsgrond en heeft meer dan 27.000 aandeelhouders. RUC bezit gezamenlijk een belang in 21.533 hectare pre-ontwikkelingsgrond in belangrijke groeimarkten in de Verenigde Staten en Canada.

De McConachie Asset Management Corporation van Walton heeft op 30 april 2020 CAD 5.515.035 uitgekeerd over de bedrijfsobligaties. Deze betaling vertegenwoordigt zowel de aflossing op de hoofdsom als de rente. McConachie is een residentieel ontwikkelingsproject in Edmonton, AB, waar Walton projectmanager is. Walton voltooide vorig jaar alle grote bouwactiviteiten en alle resterende kavels staan onder contract. Walton blijft de effecten van de COVID-19-situatie en eventuele effecten die het op de ontwikkeling heeft nauwlettend volgen.

Walton deed ook uitkeringen op 4 april 2020 voor CAD 924.999,97 van U.S. Dollar 1 Corporation en CAD 274.999,94 van US Dollar 2 Corporation.

Ten slotte heeft WIGI Restructured Bond Corporation (WIGI RBC) op 5 mei 2020 een contante uitkering van CAD 6.300.000 gedaan. Dit vertegenwoordigd de eerste uitkering die vanuit deze entiteit is gedaan.

“Deze vijf door Walton beheerde entiteiten hebben een geweldige impuls gekregen in 2020 en we zijn verheugd om deze uitkeringen aan investeerders te kunnen leveren. We blijven de impact van COVID-19 nauwlettend volgen en werken eraan om zoveel mogelijk transacties vooruit te verplaatsen via onze unieke exit-structuren. Het vermogensbeheermodel van Walton biedt een geweldige kans voor bouwers en investeerders en we kijken ernaar uit om in 2020 aanvullende transacties te voltooien”, aldus Bill Doherty, CEO van de Walton-bedrijvengroep.

Over Walton

Walton is een particulier, toonaangevend wereldwijd bedrijf in vastgoedinvestering, grondactiva management en beheer dat zich al meer dan 40 jaar richt op strategisch gelegen grond in grote groeicorridors. Het bedrijf managet en beheert namens haar investeerders en zakenpartners 3,8 miljard dollar aan vastgoed in Noord-Amerika. Walton heeft meer dan 104.000 hectare grond in eigendom, management en beheer in de Verenigde Staten en Canada. De belangrijkste entiteiten in de Walton Group zijn Walton Global Holdings, Walton International Group en Walton Development and Management. Ga voor meer informatie naar Walton.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACT:
Jennifer Whittle

LAVIDGE

480-236-2761

Jwhittle@lavidge.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr