03:59 uur 26-05-2019

XINHUANET: promotie-evenement van de mooiste opnamelocatie in China gehouden tijdens het Filmfestival van Cannes

CANNES, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Op 16 mei (lokale tijd) werd op het 72e Filmfestival van Cannes een evenement georganiseerd om de mooiste opnamelocaties van China aan te raden met het thema ‘Fascinating China.’

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190525005015/nl/

The representative from Cannes Convention Bureau (1st L), Michel Chevillon (C), vice president of th ...

The representative from Cannes Convention Bureau (1st L), Michel Chevillon (C), vice president of the French Riviera Chamber of Commerce and Industry and head of hotel association, and Adeline CHAUVEAU (3rd R), officer in charge of film and television projects from French Embassy to China, pose for a group photo with the representatives from the cities awarded for “The most beautiful shooting location in China.” (Photo: Business Wire)

Tijdens het evenement stonden het Yellow Sea National Forest Park in Dongtai in de provincie Jiangsu, het One Hundred Mile Azalea Forest in Bijie in de provincie Guizhou, het Siming District van Xiamen in de provincie Fujian en het Li Autonomous County in Lingshui in de provincie van Hainan op de lijst.

De promotiefilms over het landschap in deze vier steden werden ook herhaaldelijk vertoond in de officiële projectzaal van het festival.

Tijdens het evenement promootten de vertegenwoordigers van elke stad hun lokale cultuur en landschap voor de gasten uit het binnen- en buitenland.

Het Yellow Sea National Forest Park heeft uiteenlopende seizoenen, veel zonneschijn en een frisse boslucht die vergelijkbaar is met die van onontgonnen gebieden in de bergen.

In het One Hundred Mile Azalea Forest zijn de bloeiende azalea’s overal in de heuvels en dalen te zien in de lente.

Het Siming District van Xiamen in de provincie Fujian heeft een lange geschiedenis, drukke straatgezichten, unieke arcadehuizen en een onderscheidende internationale sfeer.

Met een helderblauwe zee, stralende stranden, felgekleurde koralen en diepe rotsgrotten is Li Autonomous County in Lingshui in de provincie Hainan de opnamelocatie geworden van vele uitstekende films en televisieprogramma’s.

Veel professionele filmmakers over de hele wereld spraken zeer lovend over het landschap en de grootsheid van deze locaties in China.

Na het promoten van hun lokale landschap en culturele bronnen voor de gasten van over de hele wereld, praten vertegenwoordigers van de mooiste opnamelocaties uit de steden van China hartelijk met de gasten.

Vertegenwoordigers van internationale filmmakers en organisaties hebben sterke interesse getoond om naar China te gaan om hun film- en televisieprogramma’s te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naam bedrijf: XINHUANET
Contactpersoon: Liu Qian
E-mail: liuqian@news.cn
Website: http://www.xinhuanet.com/ent/zgzmwjd/index.htm

Check out our twitter: @NewsNovumpr