21:13 uur 12-03-2019

Pole To Win International benoemt Deborah Kirkham tot CEO

In haar rol zal Kirkham verantwoordelijk zijn voor de aanhoudende groei van het bedrijf, gericht op R&D en klantenwerving en -behoud

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Pole To Win International, Inc. (PTW), de toonaangevende outsourcer van videogames en technische diensten, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van mw. Deborah Kirkham als Chief Executive Officer (CEO) van het bedrijf met ingang van januari 2019. Eerder was Kirkham President en Chief Operations Officer (COO), een positie die ze acht jaar bekleedde. In haar nieuwe rol zal Kirkham verantwoordelijk zijn voor de aanhoudende groei van het bedrijf, gericht op R&D en klantenwerving en -behoud.

Toen Kirkham eerst toetrad tot e4e, later overgenomen door een van PTW’s dochterondernemingen, was het bedrijf actief in drie landen met minder dan 500 werknemers wereldwijd. Onder haar leiding is PTW, waarvan zij nu CEO is, uitgegroeid tot meer dan 1800 werknemers in 16 kantoren in 10 landen over de hele wereld. In haar rol als President en COO vierde het bedrijf een groei in de dubbele cijfers op jaarbasis, met 2019 volgend in hetzelfde tempo. Daarnaast heeft Kirkham in juli 2018 een complete herstructurering en rebranding van het bedrijf geleid, ontworpen om positieve groei te bevorderen, de klantrelaties te optimaliseren, de sterke cultuur van gendergelijkheid en diversiteit wereldwijd te verdedigen en de regionale locaties te versterken om commercieel en operationeel autonomer te zijn.

“PTW zit in mijn DNA. Ik houd van dit bedrijf alsof ik de eigenaar ben, en in mijn nieuwe rol als CEO zal mijn toewijding aan verwezenlijking voor onze werknemers, klanten en partners alleen maar groeien. De geografische expansie in de afgelopen jaren, met name in Canada, Azië, India en Europa, heeft PTW gepositioneerd om ons traject voort te zetten zodat onze klanten wereldwijd hun verhaal naar de wereld kunnen brengen. Wanneer PTW aan tafel plaatsneemt, bereiken we altijd de doelstellingen – dat is wat dit bedrijf zo geweldig maakt,” aldus Deborah Kirkham, CEO van PTW. “Ik ben vereerd dat de raad van bestuur me erkent als de leider die het karwei zal klaren met de afstemming en focus van mijn directieteam.”

Kirkham vervangt de vorige CEO, dhr. Teppei Tachibana, die in december 2018 aankondigde dat hij na bijna negen jaar als CEO van PTW uit de functie zou treden. Tachibana wordt nu voorzitter van PTW en handhaaft zijn positie als President en CEO van Poletowin Pitcrew Holdings, Inc., waaronder PTW een dochteronderneming is.

Gevraagd naar de benoeming van Kirkham in de functie van CEO, zei Tachibana: “Deborah is een waardevolle zakenpartner. We hebben bijna tien jaar samengewerkt en ups en downs gedeeld. Ik respecteer haar passie en wijsheid, en ik vertrouw erop dat het bedrijf onder haar leiding uitgebreid wordt naar nieuwe wereldmarkten terwijl het tegelijkertijd een begrip wordt. Met een sterke reputatie voor het leveren van positieve bedrijfsgroei, brengt Deborah een nieuw perspectief naar het bedrijf. De raad van bestuur is verheugd om Deborah te benoemen als CEO.”

Pole To Win Co., Ltd., opgericht in 1994, en PTW zijn enorm gegroeid en hebben de merken stevig gevestigd als toonaangevende wereldwijde leveranciers voor een reeks technologiegerichte markten. PTW’s gevarieerde technologiebedrijf is actief in de videogamesindustrie, interactieve entertainmentmedia, e-learning, e-commerce en de groeiende Internet of Things (IoT)-markt. Het bedrijf richt zich op het helpen van productontwikkelingsbedrijven om hun producten klaar te stomen voor de wereldwijde markt.

Bezoek voor meer informatie over PTW en haar reeks wereldwijde diensten: https://www.ptw.com/

Over Pole To Win International

Pole To Win International, Inc. (PTW) is een leidende leverancier van games, digitale entertainment en interactieve mediaoplossingen met 16 kantoren in 10 landen over de hele wereld. Ons dienstenaanbod omvat kwaliteitsborging, lokalisatie, klantervaring, engineering- en ontwikkelingsdiensten en audioproductiediensten. Pole To Win Co., Ltd. en PTW bieden samen 25 jaar ervaring en de infrastructuur om ondersteuning op maat te creëren voor projecten en klanten van elke omvang.

PTW, bestaande uit wereldwijde dochterondernemingen, is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde holdingmaatschappij, opgericht in 2016 onder de paraplu van Poletowin Pitcrew Holdings, Inc., die genoteerd staat aan de Eerste Sectie van de Tokyo Stock Exchange als 3657. POLE TO WIN is een geregistreerd handelsmerk van Pole To Win Co., Ltd. in Japan en andere landen. Alle rechten voorbehouden. Ga voor meer informatie naar https://www.ptw.com/

Blijf in contact met PTW op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Allison DeLeo
Racepoint Global voor Pole To Win International
Tel.: +1 (415) 694-6700
ptw@racepointglobal.com