09:49 uur 30-07-2018

Fitch Solutions lanceert macro-intelligentieoplossingen als onderdeel van een strategisch groeiplan

SINGAPORE & NEW YORK & LONDON – (BUSINESS WIRE) – Als onderdeel van haar strategisch groeiplan kondigt Fitch Solutions vandaag de lancering aan van haar Macro Intelligence Solutions waarin BMI Research wordt geïntegreerd in de content suite van Fitch Solutions en Fitch Ratings credi wordt gecombineerd met BMI-expertise, die klanten één autoriteit biedt voor krediet- en macro-informatie.

“De volledige integratie van BMI Research is een belangrijke mijlpaal voor Fitch Solutions. De toevoeging van de 150 analisten van BMI aan het Fitch Solutions-aanbod is een verdere stap voorwaarts in onze strategie om onze contentportfolio uit te breiden, te investeren in ons macro-intelligentieplatform en klanten een uitgebreid en geconsolideerd pakket oplossingen te bieden die gebruikmaken van technologie, onderzoek, gegevens en analyses”, zei dr. Ranjit Tinaikar, president van Fitch Solutions.

Fitch Solutions Launches Macro Intelligence Solutions as Part of Strategic Growth Plan

SINGAPORE & NEW YORK & LONDON–(BUSINESS WIRE)– As part of its strategic growth plan, Fitch Solutions today announced the launch of its Macro Intelligence Solutions which integrates BMI Research into the Fitch Solutions content suite and combines Fitch Ratings credit insights with BMI expertise, providing clients with one authoritative voice for credit and macro intelligence.

“The full integration of BMI Research is a key milestone for Fitch Solutions. The addition of BMI’s 150 expert analysts to the Fitch Solutions offering is a further step forward in our strategy to expand our content portfolio, invest in our macro intelligence platform and provide clients with a comprehensive and consolidated suite of solutions that leverage technology, research, data and analytics,” said Dr. Ranjit Tinaikar, President, Fitch Solutions.

“Closely following the acquisition of Fulcrum Financial Data, this is an important step forward in the growth plans and trajectory of Fitch Solutions and we look forward to continuing expansion and momentum in our business,” Dr. Tinaikar added.

“The creation of our Macro Intelligence Solutions offering, incorporating BMI’s proprietary macro data and unparalleled breadth of coverage and sector research covering more than 200 markets and 22 industries, is an important development in the ongoing expansion of our solutions capabilities and allows us to provide our clients with a truly integrated offering via our Fitch Connect platform,” said Brian Filanowski, Global Head of Product and Solutions, Fitch Solutions.

As an industry leading data provider, the Fitch Solutions business is built on three solutions-based offerings: Macro Intelligence Solutions, Counterparty Risk Solutions and Debt Market Solutions.

BMI research coverage remains unchanged. Going forward, all BMI Research content – across research, data and reports – will be fully integrated into Fitch Solutions Macro Intelligence Solutions and available to all subscribers on Fitch Connect (www.fitchconnect.com). The BMI brand will be replaced by Fitch Solutions Macro Intelligence Solutions.

Fitch Solutions is an industry-leading provider of credit, debt market, and macro intelligence solutions, and the primary distributor of Fitch Ratings content. Today, 90% of the world’s leading banks and financial institutions, as well as multinational companies, government agencies, and consulting firms based across the globe depend on Fitch content to inform their business decisions.

Fitch Solutions is part of Fitch Group, a global leader in financial information services with operations in more than 30 countries. Fitch Group is wholly-owned by Hearst.

 

Contacts

For Fitch Solutions:
Media Relations:
Peter Hoflich, +65 6576 5823
Peter.Hoflich@fitchsolutions.com;
or
London:
Athos Larkou, +44 20 3530 1549
athos.larkou@fitchratings.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr