14:56 uur 17-11-2017

Calvin Klein, Inc. kondigt winkelervaring voor feestdagen met Amazon Fashion aan

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Calvin Klein, Inc., een volledige dochteronderneming van PVH Corp. [NYSE: PVH], en Fashion today hebben vandaag de CALVIN KLEIN X Amazon Fashion-winkelervaring voor de feestdagen aangekondigd, beschikbaar voor klanten om te winkelen van nu t/m 31 december . De ervaring omvat pop-up shops in New York City en Los Angeles, evenals een online brandstore op Amazon.com/mycalvins.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171116006515/nl/

Calvin Klein, Inc. Announces Holiday Retail Experience with Amazon Fashion

Calvin Klein, Inc. Announces Holiday Retail Experience with Amazon Fashion

De winkelervaring voor de feestdagen is een primeur tussen Amazon Fashion en CALVIN KLEIN en omvat exclusieve stijlen die alleen beschikbaar zijn voor Amazon-klanten in de pop-ups en de online brandstore. De pop-ups zullen worden gevestigd in de wijk SoHo in New York City en in de stad Santa Monica in Los Angeles. Op elke locatie worden CALVIN KLEIN UNDERWEAR-producten verkocht, inclusief onderkleding en loungewear voor mannen en vrouwen, terwijl de online CALVIN KLEIN-brandstore een uitgebreide selectie van CALVIN KLEIN UNDERWEAR- en CALVIN KLEIN JEANS--producten biedt.

”We zijn er trots op om met Amazon Fashion samen te werken aan dit boeiende winkelconcept,” aldus Cheryl Abel-Hodges, hoofd van Calvin Klein Underwear en President, The Underwear Group van PVH. “Het is ons doel om een meeslepende en op inhoud gebaseerde winkelomgeving aan de consument te leveren, en we zijn zeer verheugd deze ervaring te introduceren bij CALVIN KLEIN- en Amazon-klanten, zowel online als offline, net op tijd voor de feestdagen.”

Bezoekers van de pop-up shops kunnen eenvoudig aankopen doen door een streepjescode in de Amazon-app te scannen en hun artikelen bij hen thuis af te laten leveren, of ze kunnen in de winkel kopen. De paskamers bevatten Amazon Echo-apparaten, waarmee klanten verschillende vragen kunnen stellen aan Alexa over het CALVIN KLEIN-product en de ervaring, lichtfuncties kunnen bedienen en muziek van hun keuze kunnen spelen.

Beide pop-up shops hebben gebieden die zijn bedoeld om contact te maken met klanten en ze te entertainen. Aanpassingsstands stellen shoppers in staat om hun gekochte CALVIN KLEIN UNDERWEAR-artikelen te laten personaliseren met speciaal borduurwerk. Ruimten voor de creatie van content moedigen de shoppers aan om hun eigen unieke, deelbare clips voor sociale media te maken. Loungegebieden verbinden de shoppers tussen de twee kustwinkels via videobellen tijdens de Amazon Echo Show, zodat ze in realtime kunnen communiceren en spannende content kunnen delen.

Gedurende de feestdagen zullen de winkels speciale evenementen organiseren met opmerkelijke persoonlijkheden, waaronder supermodel en ondernemer Karlie Kloss en komiek en auteur Lilly Singh. Zowel Kloss als Singh zijn te zien in de Amazon.com/mycalvins brandshop en prominent aanwezig in de winkels tijdens de gehele duur van de vakantiewinkelervaring.

“Het vakantieseizoen is een van de belangrijkste winkeltijden voor onze klanten, en we zijn verheugd om samen te werken met CALVIN KLEIN om een leuke, interactieve ervaring te bieden die onze klanten op een aantrekkelijke manier verbindt met het product,” verklaarde Michelle Rothman, Vice President bij Amazon Fashion. “Klanten kunnen ook exclusieve CALVIN KLEIN-artikelen kopen op amazon.com/mycalvins.”

CALVIN KLEIN is een wereldwijd lifestylemerk dat symbool staat voor gedurfde, progressieve idealen en een verleidelijke esthetiek. We proberen ons publiek in vervoering te brengen en te inspireren met behulp van provocerende beelden en opvallende ontwerpen om de zintuigen te prikkelen.

Het bedrijf werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakenpartner Barry Schwartz. We hebben onze reputatie opgebouwd als een leider in de Amerikaanse mode door middel van onze zuivere esthetiek en innovatieve ontwerpen. De wereldwijde retailverkoop van de merkproducten van CALVIN KLEIN overschreed $ 8 miljard in 2016 en de producten werden gedistribueerd in meer dan 110 landen. CALVIN KLEIN heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers. Wij werden in 2003 verworven door PVH Corp.

Met een geschiedenis die meer dan 135 jaar teruggaat, heeft PVH uitmuntend werk verricht bij het laten groeien van merken en bedrijven met een rijk Amerikaans erfgoed, en werd het zo een van de grootste kledingbedrijven ter wereld. We hebben meer dan 35.000 medewerkers die actief zijn in meer dan 40 landen, met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 8 miljard. We zijn de eigenaar van de iconische merken CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner’s en Olga, alsook het digitaal gerichte merk voor intieme kledingstukken True & Co. en verkopen een verscheidenheid van goederen onder deze en andere nationaal en internationaal bekende merken die we in beheer of gelicentieerd hebben.

*Het merk Speedo is tot in het oneindige gelicentieerd voor Noord-Amerika en het Caribisch gebied van Speedo International, Limited.

TEKSTEIGENAAR:

CALVIN KLEIN

WINKELEIGENAAR – NYC:

CALVIN KLEIN X Amazon Fashion Pop-Up, 545 Broadway, New York, NY 10012

WINKELEIGENAAR – LA:

CALVIN KLEIN X Amazon Fashion Pop-Up, 1444 Third Street Promenade, Santa Monica, CA 90401

BEELDEIGENAAR – NYC:

© 2017 Griffin Lipson/BFA.com

BEELDEIGENAAR – LA:

© 2017 Owen Kolasinski/BFA.com

SOCIALE MEDIA:

facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein;

youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;

pinterest.com/calvinklein

snapchat: calvinklein

brand handle: @calvinklein

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
SVP, Corporate Communications
alexandrawagner@ck.com
of
Amanda Peña, 212-292-9223
Director, Corporate Communications
amandapena@ck.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr