09:41 uur 18-07-2017

Pershing Square Holdings, Ltd. kondigt telefonische toelichting voor beleggers voor tweede kwartaal 2017 aan

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Pershing Square Holdings, Ltd (LN: PSH) (NA: PSH) zal haar driemaandelijkse telefonische toelichting voor beleggers houden op 16 augustus 2017 om 17:00 uur CEST (11:00 uur EDT). Tijdens de toelichting zullen Bill Ackman en de overige leden van het beleggingsteam van Pershing Square een update geven over het portfolio en vragen beantwoorden die vooraf door beleggers ingezonden zijn per e-mail naar ir@persq.com.

Een audio webcast van de teleconferentie zal beschikbaar zijn op de website van PSH op www.pershingsquareholdings.com. De teleconferentie zal ook telefonisch beschikbaar zijn. De inbelgegevens zullen beschikbaar zijn op www.pershingsquareholdings.com op 14 augustus 2017.

Na de telefonische toelichting zal een herhaling van het evenement beschikbaar zijn via audio webcast tot 31 augustus 2017 om 05:59 uur CEST (30 augustus 2017 – 23:59 uur EDT). Ga voor toegang tot de audio webcast naar de website van PSH op www.pershingsquareholdings.com.

Over Pershing Square Holdings, Ltd.

Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (NA: PSH) is een investeringsmaatschappij gestructureerd als een closed-end fonds dat geconcentreerde investeringen doet in met name Noord-Amerikaanse bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA
Maitland
James Devas, +44 20 7379 5151
Media-pershingsquareho ldings@maitland.co.uk

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr