14:38 uur 04-02-2016

Synchronoss breidt ondernemingsaanbod uit voor het leveren van identiteitsbeheer van de volgende generatie

BRIDGEWATER, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Synchronoss Technologies, Inc. (NASDAQ: SNCR), heeft vandaag aangekondigd dat het zijn bedrijfsaanbod uitbreidt voor het leveren van geavanceerde gebruikersauthenticatie en identiteitsbeheeroplossingen voor ondernemingen en consumenten. Synchronoss heeft als onderdeel van deze expansie een joint venture gesloten met Verizon om een multifactor-oplossing te bieden voor het beheren van persoonsgegevens op het internet.

De joint venture met Verizon voegt een nieuwe aanvullende component toe aan het Secure Mobility Platform van Synchronoss, dat het bedrijf in samenwerking met Goldman Sachs afgelopen november aankondigde.

Synchronoss Universal ID™ is ontworpen voor ondernemingen, overheidsinstellingen en consumenten gericht op het leveren van een snellere, eenvoudigere en veiligere manier van het beheren van persoonsgegevens in een digitale wereld door middel van één enkele betrouwbare bron. Het bedrijf is van plan de oplossing te integreren met haar Synchronoss Secure Mobility Platform, een platform van de volgende generatie voor multifactor-authenticatie en identiteitsbeheer.

Synchronoss zal de huidige ondernemingsklanten ondersteunen met de oplossing die eerder alleen via Verizon beschikbaar was. Tegelijkertijd zal het bedrijf werken aan een nieuw verbeterd platform, dat na half 2016 zal worden uitgerold voor nieuwe en bestaande klanten.

“Wij beschouwen Synchronoss Universal ID als een waardevolle toevoeging aan ons arsenaal waarmee wij het brede assortiment van persoonsgegevens op het internet veilig willen houden,” zei Guru Pai, Senior Vice President en Chief Platform Officer bij Verizon. “Wij zagen in de technologie, schaalbaarheid en het wereldwijde dekkingsgebied van Synchronoss, de kans om het beheer van persoonsgegevens online naar een volgend niveau te brengen en kijken uit naar het geboden potentieel om bedrijven en klanten een betere service te verlenen.”

“Ons nieuwe partnerschap met Verizon onderstreept de kracht van onze relatie, samen met het potentieel van Synchronoss voor nieuwe initiatieven in de ondernemingsruimte,” aldus Stephen Waldis, voorzitter, oprichter en CEO, Synchronoss. “Door de Universal ID aan onze Secure Mobility Suite toe te voegen zullen wij nog sneller de activiteiten kunnen starten om naadloze, veilige identiteitsauthenticatie voor op het werk en thuis te verschaffen.”

Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft een divers personeelsbestand van 177.700 mensen in dienst en genereerde een omzet van 132 miljard in 2015. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS en heeft meer dan 112 miljoen aansluitingen door het land. Het bedrijf met hoofdkantoor in New York levert verder communicatie- en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde optische glasvezelnetwerk van de VS en biedt geïntegreerde zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld.

Over Synchronoss
Synchronoss Technologies, gevestigd in Bridgewater, NJ, NASDAQ: SNCR) is de leider in mobiele cloud-innovatie en levert cloud-oplossingen, veilige mobiliteit en softwaregebaseerde activering voor carriers, retailers, fabrikanten van originele apparatuur en ondernemingen over de hele wereld. Met behulp van de bewezen en schaalbare gepatenteerde technologie-oplossingen van het bedrijf kunnen klanten aangesloten apparaten en diensten verbinden, synchroniseren en activeren die ondernemingen en consumenten aanmoedigen te leven in een verbonden wereld. Ga voor meer informatie naar: www.synchronoss.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Synchronoss contacten:
Media:
Stacie Hiras, +1-908-674-0758
Stacie.hiras@synchronoss.com
of
Belegger:
Seth Potter, +1-646-277-1230
investor@synchronoss.com
of
Verizon Contact:
Marie McGehee, +908-559-3884
Marie.mcgehee@verizon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr