14:04 uur 03-02-2016

MyHeritage introduceert Audio Opnames om familiegeschiedenis vast te leggen

TEL AVIV, Israël & LEHI, Utah–(BUSINESS WIRE)– MyHeritage, het snelst groeiende platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis, introduceert een nieuwe functie voor de mobiele app van MyHeritage, waarmee gebruikers geluidsfragmenten kunnen vastleggen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160202006769/nl/

Mondelinge overlevering is essentieel bij onderzoek naar familiegeschiedenis. Door gesprekken op te nemen, blijven dierbare familieverhalen die anders verloren kunnen gaan, bewaard voor toekomstige generaties in de MyHeritage-cloud. Het maken en bewerken van de opnamen is eenvoudig en gemakkelijk voor zowel de vraagsteller als de ondervraagde.

Audio Opnames verandert de smartphone van een gebruiker in een draagbaar instrument om de familieverhalen vast te leggen. De opnamen worden automatisch als MPEG-4-audiobestanden opgeslagen en geüpload naar de stamboom van de gebruiker op MyHeritage. Ze kunnen op ieder gewenst moment op de mobiele app of online worden afgespeeld. Een opname kan worden gelabeld met de personen over wie wordt gesproken. Daarna kunnen ze direct worden beluisterd vanuit de stamboom van die personen.

“MyHeritage ontwikkelt innovatieve technologieën voor mensen die hun familiegeschiedenis willen bewaren”, vertelt Ran Levy, vicepresident R&D van MyHeritage. “Deze functie is ontwikkeld tijdens de laatste Hackathon met de ontwikkelaars van MyHeritage. Het is de eerste in een reeks belangrijke innovaties die MyHeritage de komende tijd zal introduceren. De gemeenschap kan erop rekenen dat we doorgaan met het ontwikkelen van innovatieve technologieën om het werken met familiegeschiedenis voor iedereen gemakkelijk en leuk te maken.”

De toepassing Audio Opnames is gratis beschikbaar in de nieuwste versie van de mobiele app van MyHeritage in de App Store en Google Play.

Over MyHeritage

MyHeritage is het snelst groeiende platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis. Als leider in technologie transformeert MyHeritage het ontdekken van familiegeschiedenis tot een toegankelijke en direct lonende activiteit. De wereldwijde community van gebruikers heeft toegang tot een enorme database van historische documenten, een internationale verzameling stambomen en baanbrekende zoek- en matchingtechnologieën. MyHeritage biedt een gemakkelijke manier om familiegeschiedenis uit heden en verleden te delen en te bewaren voor toekomstige generaties. MyHeritage is beschikbaar in 42 talen.

www.myheritage.nl

Contacts

MyHeritage
Willeke Binnendijk, Country Manager Nederland
Telefoonnummer: 06-83 65 03 93
E-mail: willeke@myheritage.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr