14:07 uur 03-02-2016

Luxury Card introduceert drie ultramoderne metalen kaarten met buitengewone voordelen, mede mogelijk gemaakt door MasterCard

NEWARK, Delaware & JACKSON, Wyoming.–(BUSINESS WIRE)– Luxury Card TM heeft drie nieuwe metalen creditcardproducten met gepatenteerde ontwerpen en opbouw geïntroduceerd: aan de top de MasterCard® Gold Card TM, in het midden de MasterCard® Black Card TM en als derde de MasterCard® Titanium Card TM.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160203005615/nl/

Luxury Card is het enige creditcardprogramma in de wereld dat een volledige reeks van metalen en koolstofkaarten aanbiedt, een merkgebonden 24-karaats vergulde card en onbeperkte cashback-terugbetalingen tot maximaal 2%.

In combinatie met een ultramodern ontwerp en opbouw bieden de kaarten buitengewone voordelen voor de kaarthouder, waaronder:

  • toonaangevende bonusprogramma
  • DUBBELE PUNTEN wanneer er vliegtickets geboekt worden. Bijv. 50.000 punten geeft u recht op een ticket ter waarde van $ 1.000
  • Maximaal 2% waarde voor cashback-terugbetalingen
  • Maximaal $ 200 jaarlijks krediet voor aankopen bij een luchtvaartmaatschappij voor Gold Card- en Black Card-houders
  • Luxury Card Concierge TM, toegewijde conciërgediensten, 24/7
  • VIP Hotel- & reisprogramma
  • Luxe geschenken van ‘s werelds meest iconische en erkende merknamen voor Gold Card- en Black Card-houders
  • Alleen voor leden Luxury Magazine, de gids voor ultieme luxe
  • Chiptechnologie voor de bescherming van accountinformatie

De Luxury Card-producten richten zich op de lifestyle-behoeften van de kaarthouders, zowel thuis als in het buitenland. “Alle Luxury Card-producten zijn zodanig ontworpen dat een klantgerichte, stressvrije ervaring gegarandeerd wordt. Het begint met onze nieuw ontworpen website en in onze gehele dienstverlening doorgevoerd. We zijn toegewijd om kaarthouders buitengewone voordelen en waarde te bieden,” aldus Marina Kissam, Director Customer Experience bij Luxury Card.

De Luxury Card-producten hebben verschillende jaarlijkse kosten, afhankelijk van het voordelenpakket. Meer informatie is beschikbaar op luxurycard.com.

Over Luxury Card

Meer informatie over Luxury Card producten en creditcarddiensten is beschikbaar op luxurycard.com.

Tags: Luxury Card, metalen kaarten, creditcards

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Luxury Card
Marina Kissam
marina@luxurycard.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr