09:31 uur 02-02-2016

Virtual Forge breidt aanwezigheid uit in Benelux-landen

HEIDELBERG, Germany–(BUSINESS WIRE)– Virtual Forge, de toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen voor SAP-omgevingen, versterkt haar activiteiten in de Benelux-markt. Met onmiddellijke ingang zal veteraan SAP-expert Jaap van der Meer het internationale team van het bedrijf gaan steunen in de verkoop en consulting. Zijn inspanningen zullen met name gericht zijn op de SAP security suite van Virtual Forge en haar CodeProfiler- en SystemProfiler-aanbod. Deze oplossingen zijn ontworpen om bedrijven die SAP gebruiken te helpen bij het optimaliseren van de veiligheid en stabiliteit van hun systemen en applicaties, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor meer transparantie en compliance in het beheer van de daarmee verband houdende risico’s.

“Ik ben enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan,” stelde de uit Nederland afkomstige Van der Meer toen hem werd gevraagd over zijn rol als nieuwe Benelux-vertegenwoordiger van Virtual Forge. “Een groot deel van de organisaties waarmee ik werk ondervinden moeilijkheden op gebieden die verband houden met SAP-beveiliging. Hun SAP-landschap wordt steeds complexer als gevolg van de nieuwe eisen van gebruikersafdelingen en klantmarkten, waardoor het treffen van doeltreffende maatregelen om cyberrisico’s af te weren een enorme uitdaging zijn voor IT-beveiligingsmanagers,” vervolgde hij. “Ik wil mijn klanten de juiste manieren laten zien om de best mogelijke bescherming te bereiken tegen interne en externe bedreigingen door hen door snelle, eenvoudige implementaties van de oplossingen in de security suite van Virtual Forge te leiden.”

Virtual Forge opereert al een aantal jaren in de Benelux-landen vanuit haar Duitse hoofdkantoor en heeft in die tijd tal van bekende klanten binnengesleept. “We willen nu voortbouwen op dat succes door het genereren van nieuwe klanten en projecten,” aldus Dr. Markus Schumacher, CEO van Virtual Forge. “Met Jaap hebben we een van de meest ervaren ondernemers in de wereld van SAP aan boord gebracht. Hij heeft zeer goede connecties in de omringende gemeenschap in de Benelux-regio en heeft het vertrouwen van zijn klanten en partners. Deze eigenschappen, gecombineerd met Virtual Forge’s innovatieve beveiligingstechnologie, zorgen ervoor dat dit de perfecte match is.”

Over Virtual Forge

Virtual Forge is een onafhankelijke leverancier van beveiligings-, compliance- en kwaliteitsborgingsproducten voor SAP-systemen en -applicaties. Deze oplossingen stellen onze klanten in staat om automatisch risico’s te identificeren en fouten en kwetsbaarheden in hun systemen te corrigeren, waardoor ze beschermd zijn tegen cyberaanvallen, fraude en downtime.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Virtual Forge
Nicole Hellweg
+49 6221 868 90-0
nicole.hellweg@virtualforge.com
www.virtualforge.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr