09:30 uur 02-02-2016

Ise City opent Ise Perscentrum

ISE, Japan–(BUSINESS WIRE)– Ise City heeft het Ise Perscentrum geopend om zowel plaatselijke als internationale journalisten in aanloop naar en tijdens de Ise-Shima wereldtop van dienst te kunnen zijn.
Het Ise Perscentrum bestaat uit 2 kantoren die de evenementen rond Ise City op het gebied van pers soepel moeten ondersteunen: het Tokyo Office, dat persberichten zal verspreiden en alle primaire vragen of verzoeken voor begeleiding zal beantwoorden; en het Ise Office, dat wordt geopend bij de zuidelijke uitgang van het JR Ise-shi station voor het verstrekken van informatie aan en begeleiding van de pers bij aankomst. Beide kantoren hebben Engelstalig personeel en het Ise Office zal op het terrein zorgen voor gratis wifi.

Het Ise Perscentrum organiseert persconferenties en rondleidingen voor de pers voorafgaand aan de Ise-Shima wereldtop, waarmee het aandacht schenkt aan de vele bezienswaardigheden van Ise, zoals de bloeiende bloesems in april. Persorganisaties kunnen ook contact opnemen met het perscentrum voor persoonlijke rondleidingen. Ise City wil de bekendheid in zowel binnen- als buitenland vergroten en ook tot geruime tijd na de Ise-Shima wereldtop fungeren als internationale toeristische attractie.

Over het Ise Perscentrum
Geopend:1 februari 2016 – 15 juni 2016
Adres: 1-1-1 Fukiage, Ise City, Mie Prefecture, Japan
Toegang: Zuidelijke ingang JR Ise-shi station (tweede verdieping van het bagage servicecentrum)
Kantoren: Ise Office (Adres zoals hierboven) / Tokyo Office (Minatoku, Tokyo)

Ise City Toeristinformatie
http://www.ise-kanko.jp/english/index.html

Neem contact op met het Ise Perscentrum in Tokyo voor officiële foto’s en andere vragen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
Ise Press Center Tokyo Office
Kayoko Inagaki, +81-3-6821-4053
ise_tokyo2016@vectorinc.co.jp
FAX: +81-3-5572-6065
Openingstijden: 10:00 – 19:00 uur (Japanse tijd)

Check out our twitter: @NewsNovumpr