12:28 uur 02-02-2016

Gilead maakt bevordering bekend van Katie Watson tot Executive Vice President, Human Resources

FOSTER CITY, Californië–(BUSINESS WIRE)– Gilead Sciences, Inc. (Nasdaq: GILD) maakte vandaag de bevordering bekend van Katie Watson tot Executive Vice President, Human Resources.

Mevr. Watson is sinds februari 2003 werkzaam voor Gilead en heeft sindsdien functies met toenemende verantwoordelijkheden en management binnen de HR-organisatie vervult. Mevr. Watson werd in 2012 benoemd tot Vice President voor Employee Development and Rewards en werd in 2013 gepromoveerd tot Senior Vice President, Human Resources. Voordat ze bij Gilead aan de slag ging, was ze manager voor schadevergoedingen bij Applera Corporation, gaf ze leiding aan de HR-adviespraktijken voor TriNet en werkte ze als HR zakenpartner voor DE Shaw & Co. Mevr. Watson is afgestudeerd in de psychologie aan de University of California in San Diego en heeft een Master in organisatorische psychologie van Columbia University.

“Katie en haar team zijn van onschatbare waarde voor Gilead gedurende de periode van aanzienlijke personeelsuitbreiding en groei”, aldus John C. Martin, PhD, voorzitter en Chief Executive Officer, Gilead Sciences. “Sinds Katie’s aanstelling is Gilead gegroeid van ongeveer 1.000 tot meer dan 8.000 toegewijde medewerkers. Haar kennis over de complexiteit van de bedrijfsactiviteiten van Gilead heeft haar in staat gesteld om een belangrijke bijdrage te leveren aan de opbouw van een organisatie die vandaag de dag miljoenen patiënten wereldwijd bereikt.”

Over Gilead Sciences

Gilead Sciences is een biofarmaceutisch bedrijf dat innovatieve behandelingen ontdekt, ontwikkelt en op de markt brengt voor medische behoeften waar nog geen oplossingen voor zijn. De missie van het bedrijf is om wereldwijd de zorg te verbeteren voor patiënten die aan levensbedreigende ziekten lijden. Gilead heeft bedrijven in meer dan 30 landen wereldwijd en het hoofdkantoor is gevestigd in Foster City, Californië.

Meer informatie over Gilead Sciences is te vinden op de website van het bedrijf www.Gilead.com , door Gilead te volgen op Twitter (@GileadSciences) of te bellen met Gilead Public Affairs: +1-800-GILEAD-5 of +1-650-574-3000.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gilead Sciences, Inc.
Investeerders
Patrick O’Brien, 650-522-1936
of
Media
Amy Flood, 650-522-5643

Check out our twitter: @NewsNovumpr