19:25 uur 23-12-2015

MAX Backup, het toonaangevende managed service provider (MSP) en IT cloud back-upsysteem van LOGICnow, heeft ISO 27001-certificatie verkregen

EDINBURGH, Schotland–(BUSINESS WIRE)– LOGICnow kondigt met trots aan dat z’n MAX Backup-technologie (samen met IASO Backup), z’n beste managed service provider (MSP) en IT hybride cloud back-upsysteem, Information Security Management System 27001-certificatie (ISO 27001) heeft verkregen.

ISO 27001 is een internationale standaard voor IT-beveiliging die organisaties in staat stelt te garanderen dat hun producten en processen voldoen aan de vereisten van het bedrijf en diens klanten. Deze erkenning betekent een verdere versterking van het bewezen vermogen van LOGICnow om consistent producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te leveren op het gebied van IT-beheer en beveiliging.

De hybride cloud back-up- en disaster recovery-oplossing, MAX Backup, stelt MSP’s in staat hun diensten uit te breiden van eenvoudig “back-up als een service” tot het leveren van een volledige bedrijfskritische “disaster recovery als een service”-oplossing. MAX Backup wordt ontwikkeld en ondersteund vanuit de kantoren van LOGICnow in Almere (Nederland) en Minsk (Wit-Rusland).

“Met het verkrijgen van ISO 27001-certificatie verstevigt LOGICnow z’n toonaangevende marktpositie voor veilige back-up- en disaster recovery-oplossingen en kunnen we onze klanten nog meer vertrouwen bieden in het feit dat onze MAX Backup-oplossing functioneert op het hoogste niveau wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid”, aldus Alistair Forbes, algemeen manager van LOGICnow. “Krachtige en betrouwbare service is cruciaal bij het leveren van hybride cloud back-up- en disaster recovery-diensten aan klanten en het verkrijgen van deze ISO-certificatie benadrukt het feit dat onze MAX Backup-oplossing voldoet aan de hoogste normen in deze branche.”

Over LOGICnow

LOGICnow is de wereldwijde marktleider in het leveren van geïntegreerde, cloud-gebaseerde oplossingen voor IT-ondersteuning aan managed service providers en zakelijke eindgebruikers. De producten van LOGICnow, waaronder het MAXfocus-assortiment voor MSP’s, MAX Backup en ControlNow, bieden zeer toegankelijke en schaalbare SaaS-oplossingen op basis van een abonnementsmodel. MAXfocus heeft, als ‘s werelds meest vertrouwde managed service provider & IT-ondersteuningsplatform, meer dan tien jaar aan technologische ervaring, wordt ondersteund door een community van 12.000 leden en heeft de ambitie om de toekomst van de MSP-markt te definiëren en ontwikkelen. MAX Backup is een van de toonaangevende leveranciers van hybride cloud back-up, disaster recovery-software en cloudopslag voor MSP’s, grote ondernemingen, telecommunicatie en hosting providers. ControlNow is een IT-beheersoplossing voor duizenden corporaties en wint steeds meer marktaandeel van traditionele concurrenten die hun werk op locatie uitvoeren, omdat het IT-beheer van bedrijven steeds ingewikkelder en verdeelder wordt en de behoefte aan beheer in de cloud toeneemt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LOGICnow
Karla Walls, +44 (0) 1382 309040
karla.walls@LOGICnow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr