16:41 uur 24-11-2015

GSMA stelt Mobile 360 – Europe-evenement uit

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De GSMA kondigde vandaag aan dat de Mobile 360 – Europe-conferentie, die volgens de planning op donderdag 3 december in Brussel zou plaatsvinden, vanwege de veiligheidssituatie in Brussel na de aanslagen in Frankrijk wordt uitgesteld.

Hoewel er geen directe bedreiging was voor het evenement kunnen de restricties op reizen het extreem moeilijk maken voor deelnemers, sprekers en leden om naar en in Brussel te reizen.

De GSMA blijft toegewijd aan het Mobile 360 – Europe-evenement en is momenteel aan het werk met alle belanghebbenden om een nieuwe datum te vinden waarop het evenement in 2016 kan worden georganiseerd. Details over een nieuwe datum worden bekendgemaakt zodra de plannen rond zijn.

 

 

GSMA Postpones Mobile 360 – Europe Event

BRUSSELS–(BUSINESS WIRE)– The GSMA announced today that, due to the ongoing security situation in Brussels following the attacks in France, the Mobile 360 – Europe conference scheduled to take place on Thursday, 3 December in Brussels, will be postponed to a later date.

Whilst there have been no direct threats to the event, the restrictions on travel would make it extremely difficult for attendees, speakers and members to travel to and within Brussels.

The GSMA remains committed to the Mobile 360 – Europe event and is currently working with all stakeholders to determine a new date to host the event in 2016. Updated event details will be made available as soon as planning has been finalised.

Additional Information

For further information on Mobile 360 – Europe, visit www.mobile360series.com/europe and follow on Twitter – @GSMA and #m360Europe – and on Facebook: www.facebook.com/gsma.

-ENDS-

About the GSMA

The GSMA represents the interests of mobile operators worldwide, uniting nearly 800 operators with more than 250 companies in the broader mobile ecosystem, including handset and device makers, software companies, equipment providers and internet companies, as well as organisations in adjacent industry sectors. The GSMA also produces industry-leading events such as Mobile World Congress, Mobile World Congress Shanghai and the Mobile 360 Series conferences.

For more information, please visit the GSMA corporate website at www.gsma.com. Follow the GSMA on Twitter: @GSMA.

Contacts

Media Contacts
For the GSMA
Jeroen Rigole (Brussels)
+32 (0) 471 824262
jrigole@gsma.com
GSMA 360 Press Office
mobile360pressoffice@gsma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr