15:16 uur 02-11-2015

Rabobank implementeert portefeuillebeheerprogramma eXimius van Objectway voor regelmatige rapportage

MECHELEN, België & UTRECHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)–Objectway ( www.objectway.com), een toonaangevende softwareleverancier en dienstverlener voor investeerders in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn portefeuillebeheersysteem eXimius is geïmplementeerd bij Rabobank.

Het nieuwe eXimius-systeem maakt deel uit van de strategische vereenvoudiging en vernieuwing van de IT van de bank. Cliënten van Rabobank krijgen via eXimius regelmatig rapporten over rendement en de redenen van dit rendement, ongeacht het kanaal dat de informatie presenteert. Dit kan op papier, via de portal van Rabobank of een Rabobank-app zijn.

 

Rabobank Implements Objectway’s eXimius Portfolio Manager Platform to Provide Consistent Client Performance& Attribution Reporting

MECHELEN, Belgium & UTRECHT, The Netherlands–(BUSINESS WIRE)– Objectway ( www.objectway.com), a leading provider of software and services to the EMEA investment management industry, announced today that Netherlands-based Rabobank, went successfully live this month with the eXimius portfolio management system.

The new eXimius system is part of the bank’s strategic IT simplification and renewal program. Through eXimius, Rabobank clients will receive consistent performance and performance attribution reporting, regardless of the channel through which the information is presented, be it paper, the Rabobank portal, or one of the Rabobank apps.

In the next phase of the project, eXimius will become single database and engine for all client investment portfolio reporting, both on paper and through the bank’s portals and apps.

“Rabobank needed a system that was capable of supporting the sophisticated performance and performance attribution reporting requirements of its clients,” said Jos Martens, Business Development Director at Objectway. “The bank chose eXimius from amongst 10 competing vendors for its best-in-class performance and reporting functionality as well as its ability to adapt to the bank’s innovation requirements as they evolve over time.”

About Objectway

Objectway is a leading provider of investment management and digital software solutions to the EMEA financial services industry, with clients in 15 countries. Its awarding-winning software platform is the trusted choice of leading wealth and investment firms across the region. From offices in Italy, the UK and Belgium, Objectway’s 600 employees support approximately 100,000 investment professionals managing more than one trillion euros in wealth.

Contacts

Objectway
Chiara Giudici
Marketing & Communications
+39 393 8229579
chiara.giudici@objectway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr