13:58 uur 21-10-2015

PEI-Genesis kondigt AS9100C:2009-certificering aan voor zijn fabriek in Southampton, VK

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– PEI-Genesis, Inc, een van ‘s werelds snelste assembleurs van precisieconnectoren en kabelassemblages, heeft de certificering AS9100C:2009 verkregen voor zijn Engelse kantoor in Southampton. De certificering is het resultaat van twee jaar lang investeren in voorbereidings- en auditprocedures. De fabriek in het VK voegt zich nu bij de hoofdkantoren in Philadelphia, PA en the South Bend, IN, USA, die over dit certificeringsniveau beschikken.

AS9100C:2009 is een strikte kwaliteitsnorm binnen de luchtvaartindustrie. Niet alleen voldoet deze aan alle vereisten van ISO 9001:2008, maar deze omvat ook andere maatregelen waaronder gedocumenteerde systemen voor de procesbeheersing die worden gebruikt in de ontwikkeling, fabricatie en verkoop van producten.

“Deze AS9100C:2009-certificering die nu ook geldt voor onze activiteiten in het VK is een bewijs van onze verbintenis om een leverancier van wereldklasse te zijn voor de luchtvaartsector,” aldus Russ Dorwart, President & COO, PEI-Genesis. “Dit heeft grote inspanningen van ons vereist omdat wij elke processtap moesten ontwikkelen, fabriceren en ondersteunen ten aanzien van onze producten en klanten. Hierdoor kunnen wij dit excellente kwaliteitsproces nu voortzetten als een dat topcertificering geniet op wereldniveau en wij zijn ons team zeer dankbaar dat wij deze doelstelling hebben bereikt.”

“PEI-Genesis is een bedrijf dat constant meetbare verbeteringen uitvoert,” zegt Tony Houghton, European Operations Director, PEI-Genesis. “Onze klanten in de luchtvaartindustrie eisen foutloze kwaliteit en wij stellen ons verantwoordelijk om hen een serieuze service te bieden. Wij leggen ons erop toe de verwachtingen van onze klant voortdurend te overtreffen door de snelste leveringstijden en hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. ”

Over PEI-GENESIS

PEI-Genesis behoort tot ‘s werelds toonaangevende assembleurs van precisieconnectoren en kabelinstallaties. Het bedrijf beschikt over een van de grootste voorraden elektronische componenten ter wereld, en stelt zich ten doel maatoplossingen te ontwikkelen ter ondersteuning van de militaire, industriële, medische, luchtvaart, transport en energetische industrie. PEI-Genesis heeft zijn hoofdkantoor in Philadelphia, PA, en productie-installaties in South Bend, IN; Southampton, VK; en Zhuhai, China, en verder verkoopkantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie is te lezen op www.peigenesis.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PEI-Genesis
Kathleen Herron, 215-737-1147
kathleen.herron@peigenesis.com
www.peigenesis.com< /a>

Check out our twitter: @NewsNovumpr