13:32 uur 16-10-2015

18th Manufacturing World Osaka met groot succes afgesloten!

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Reed Exhibitions Japan Ltd., de grootste beursorganisator in Japan, heeft bekendgemaakt dat de 18 th Manufacturing World Osaka die werd gehouden van 7 tot 9 oktober 2015 in INTEX Osaka, de grootste beurs van West-Japan voor de productie-industrie, met groot succes is afgesloten met 1.063 exposanten en 42.216 bezoekers uit de gehele wereld.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151016005416/nl/

Reed Exhibitions Japan announces 18th Manufacturing World Osaka ended up with 1,063 exhibitors 42,21 ... Reed Exhibitions Japan announces 18th Manufacturing World Osaka ended up with 1,063 exhibitors 42,216 attendees, 14% up comparing to 2014 (Photo: Business Wire)

“De 18 th Manufacturing World Osaka is een zeer succesvolle editie geweest met een absoluut levendige atmosfeer dankzij actieve zakelijke ontmoetingen overal in de hal,” aldus Takeshi Fujiwara, de beursdirecteur bij Reed Exhibitions. “Namens het beursmanagement, wil ik alle exposanten, bezoekers, congressprekers en de pers, en iedereen die er deel van heeft uitgemaakt hartelijk danken. Wij zijn geweldig blij dat we de hoogste aantallen in aantal exposanten en bezoekers in de 18-jarige geschiedenis van de beurs kunnen vermelden en wij zullen doorgaan met onze inspanningen om een stevige zakelijke basis te bieden en belangrijke professionals van over de gehele wereld te blijven aantrekken.”

Het aantal bezoekers geeft het totaal weer van degenen die de 18 th Manufacturing World Osaka en 3rd Highly-functional Material World Osaka hebben bezocht.

Hoogtepunten

  • 14% meer exposanten: 1.063 exposanten (2015), in vergelijking met 932 (2014)

Ondanks dat het aantal exposanten in 2014 het hoogste was in de 17-jarige geschiedenis van de beurs, werd in 2015 opnieuw een stijging van het aantal exposanten opgetekend, naar 1.063 exposanten.

  • Een recordaantal van 181 internationale exposanten introduceerde de nieuwste internationale trend

181, het grootste aantal exposanten ooit, uit 11 landen/regio’s buiten Japan, namelijk uit China, Duitsland, Hongkong, India, Indonesië, Korea, Singapore, Taiwan, Thailand, de Verenigde Staten en Vietnam betraden de Japanse markt.

China, Korea, Taiwan en Thailand hadden hun eigen nationale paviljoen, dat een ontmoetingspunt vormde waar de meest geavanceerde Aziatische technologieën zorgen voor de nieuwste internationale trend.

De groeiende mondialisering en het economisch herstel van Japan leidde tot een levendige uitwisseling tussen buitenlandse exposanten en Japanse bezoekers. Geschat wordt dat deze trend zich in 2016 zal voortzetten.

Manufacturing World editie 2016

De planning van de Manufacturing World editie 2016 is vastgelegd en zal in april 2016 worden gehouden in Nagoya waar zich een ander centrum van de Japanse productie-industrie bevindt. “1 st Manufacturing World Nagoya”, een langverwachte handelsbeurs voor de Japanse productie-industrie wordt uiteindelijk in april 2016 gelanceerd.

Voor exposanten: Vanwege de grote tevredenheid onder de exposanten en omdat de meeste exposanten hun expositieruimte voor 2016 al hebben geboekt, is het aantal overgebleven tentoonstellingsruimtes nu al zeer beperkt. Als u geïnteresseerd bent in deelname als exposant, neem dan contact op met Show Management om uw plek alvast veilig te stellen.

Beursplanning 2016

Nagoya Edition
Data: 19 – 21 april 2016
Plaats: Portmesse Nagoya, Japan
http://www.japan-mfg.jp/en/nagoya/

Tokyo Edition
Data: 22 – 24 juni 2016
Plaats: Tokyo Big Sight, Japan
http://www.japan-mfg.jp/en/

Osaka Edition
Data: 5 – 7 oktober 2016
Plaats: INTEX Osaka, Japan
http://www.japan-mfg.jp/en/osaka/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reed Exhibitions Japan Ltd.
Kenichi Matsumoto (Mr.), Yifan Wang (Ms.), +81-3-3349-8519
Manufacturing World Show Management
matsumotok001@japan-mfg.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr