07:00 uur 02-10-2015

Toppan Vite benoemt David DiDonato tot lid van het Business Development Leadership-team

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Toppan Vite, een vooraanstaande financiële drukker voor vitale inhoud voor kapitaalmarkttransacties, financiële rapportage en indiening van regulatieve documenten, heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van David DiDonato als Directeur van Business Development in Azië en de West Coast-regio.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151001005555/nl/

(Photo: Business Wire)(Photo: Business Wire)

DiDonato verrijkt Toppan Vite met meer dan 23 jaar ervaring op het gebied van financieel drukwerk en een reputatie van consistent succes in het laten groeien van de bottom line. Hij heeft meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van het openen van nieuwe marktsegmenten in Azië, en vijf jaar ervaring met activiteiten in de Bay Area in het noorden van Californië. DiDonato wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden in Azië en de West Coast-regio, en het coördineren van grensoverschrijdende zakelijke transacties.

“David brengt uitgebreide ervaring en inzichten met zich mee die van pas zal komen bij onze voortdurende expansie naar nieuwe regio’s en sectoren, terwijl we tegelijkertijd ons marktaandeel vergroten,” aldus Christabel Lee, Managing Director van Toppan Vite in Hongkong. “Hij heeft zijn sporen verdiend op het gebied van team-building in diverse culturen, hetgeen cruciaal is voor een organisatie met een rijke diversiteit als Toppan Vite. We zijn zeer enthousiast over de komst van David naar ons team en verwachten dat hij een aanzienlijke impact zal hebben binnen ons bedrijf, zowel voor onze activiteiten in Azië als de Verenigde Staten.”

DiDonato vervulde een voortrekkersrol bij de groei van Bowne & Co., Inc., ooit beschouwd als de voornaamste financiële drukker in de sector. Daarnaast vervulde hij ruim tien jaar land de rol van de belangrijkste inkomstenverwerver, en speelde hij een cruciale rol bij de voltrekking van veel van de internationale beursintroducties wereldwijd van het bedrijf, zoals de beursintroductie van de Bank of China, Air China, Petro China en Chunghwa Telecom, en de F-1 registratie van Focus Media en C-Trip.

“David neemt een unieke combinatie van ervaring op het gebied van business development en sales management mee naar Toppan Vite,” aldus Jeffrey Riback, President van de Amerikaanse tak van Toppan Vite, met hoofdkantoor in New York. “Bovendien brengt hij een klantgerichte focus, die van enorme waarde wal zijn voor onze algemene groeistrategie voor de lange termijn.”

Toppan Vite is een snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in de sectoren financieel drukwerk, compliance en aandeelhouderscommunicatie. Het bedrijf heeft al meer dan drie decennia lang een voortrekkersrol en de reputatie een betrouwbare partner te zijn op de financiële markten van Hongkong, China en Singapore. Toppan Vite heeft zich recentelijk ontwikkeld tot een wereldwijde onderneming, en verleent diensten aan bedrijven, instellingen en hun adviseurs op juridisch en bankgebied in Azië, Europa en de VS.

Over Toppan Vite

Toppan Vite, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van financieel drukwerk, is een volle dochteronderneming van Toppan Leefung Pte Limited en onderdeel van de Toppan Printing Co., Ltd., ‘s werelds grootste drukgroep, met hoofdkantoor in Tokio en een jaaromzet van circa USD 18 miljard. Het bedrijf heeft al meer dan drie decennia lang een voortrekkersrol en de reputatie een betrouwbare partner te zijn op de financiële markt, en voorziet de financiële, juridische en zakelijke gemeenschap van een uiterst zorgvuldige en snelle dienstverlening, en ongeëvenaarde lokale marktexpertise en -vaardigheden. De groeiende Amerikaanse tak van Toppan Vite levert zonder problemen vitale inhoud voor kapitaalmarkttransacties, financiële rapportage, indiening van regulatieve documenten, institutionele beleggers en verzekeraars. Meer informatie:www.us.toppanvite.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
KCD PR
Ryan Hall, 619-955-7759
rhall@kcdpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr