10:28 uur 02-10-2015

Chiltern kondigt uitbreiding van klinische ontwikkelingsdiensten op het gebied van endocrinologie en metabolisme

LONDEN & WILMINGTON, N.C.–(BUSINESS WIRE)- Chiltern, een toonaangevende aanbieder van uitbesteed onderzoek, breidt zijn klinische ontwikkelingsdiensten op het gebied van endocrinologie en metabolisme uit en heeft Randy L. Anderson, Ph. D., benoemd tot senior vicepresident van wetenschappelijke zaken.

 

Andersen is, met bijna 30 jaar ervaring in de branche, een expert op het gebied van diabetes en andere endocriene en spijsverteringsziekten. Naast een commissarisschap bij JDRF International, dient hij ook in meerdere wetenschappelijke adviesraden van farmaceutische bedrijven met endocriene producten. Hij komt na 18 jaar bij een andere grote klinische onderzoeksorganisatie, waar hij de wetenschappelijke leiding op het gebied van de behandeling van endocrinologie en metabolisme had en belangrijke bijdrage leverde aan honderden onderzoeken en producten, naar Chiltern.

Check out our twitter: @NewsNovumpr