09:51 uur 29-09-2015

Philips SpeechLive: Supersnelle transcriptie van documenten

WENEN, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, internationaal leider in professioneel dicteren, lanceert zijn nieuwste versie van Philips SpeechLive. De beveiligde cloudtoepassing biedt gebruikers veel gemak: toegang tot en werken met hun dictaten gaat eenvoudig via hun webbrowsers. Installeren van extra software is niet nodig.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150929005136/nl/

Ondersteunt transcriptie van meerdere sprekers

Auteurs kunnen hun werk, rapporten en andere documenten overal opnemen en ze dan rechtstreeks sturen naar hun spraakherkenningssoftware of transcribent die de transcriptiemaakt. Heeft u assistentie nodig? Philips biedt ook een professionele transcriptieservice. Professionals met kennis van uw vakgebied typen uw audiofiles uit. “Van spraak naar tekst was nog nooit zo snel”, verklaart Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. Hij vertelt verder: “Het is nu ook mogelijk om transcripties te maken van opnamen met meerdere sprekers. De transcribenten kunnen elke auteur herkennen, waardoor het uiteindelijke document veel beter te begrijpen is. Dit is perfect voor interviews en vergaderingen.”

Nieuwe browsergebaseerde audiospeler voor gemakkelijke transcriptie, overal

Met de nieuwste versie van SpeechLive is gebruik van het voetpedaal mogelijk en via de online audioplayer in de browser kunnen rechtstreeks transcripties gemaakt worden. Extra software downloaden is niet nodig en transcripties maken kan overal: op kantoor en thuis. Dat biedt auteurs meer flexibiliteit, want in drukke tijden kunnen ze gemakkelijk transcripties laten maken door externe tijdelijke krachten, omdat er geen transcriptiesoftware geïnstalleerd hoeft te worden.

SpeechLive krijgt goede beoordelingen

Het aantal gebruikers van SpeechLive groeit in diverse sectoren en zowel auteurs als transcribenten zijn het erover eens dat deze oplossing de productiviteit in hun bedrijf verhoogt. Gordon McAlpine, oprichter en CEO van The Sales Club, een bedrijf in motivatietrainingen en ondersteuning van verkooppersoneel, verklaart: “Binnen 24 uur heb ik nu een worddocument met de notulen van de vergadering. U kunt zich wel indenken, dat dit fantastisch is voor mij. In een week bespaart het me uren kostbare tijd.”

Nancy Linton, officemanager bij Auld & Associates Investigations, een privédetectivekantoor in Philadelphia, USA, is het daar mee eens: “Er is zeker sprake van productiviteitsverbetering. De doorlooptijd van dictaat tot transcriptie is korter, omdat ik niet meer hoef te wachten tot de detectives terug zijn op kantoor.”

Wereldwijd steeds beter verkrijgbaar

De toepassing is nu ook verkrijgbaar in Australië. Gebruikers kunnen de software 30 dagen gratis uitproberen, inclusief 10 gratis transcriptieminuten. De transcriptieservice is beschikbaar voor Engels, Duits en Frans. Meer informatie over verkrijgbaarheid vindt u op: www.speechlive.com

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Het bedrijf is in 1954 in Oostenrijk opgericht als onderdeel van Philips en het loopt al 60 jaar voorop in vernieuwing in het omzetten van spraak naar tekst. Het bedrijf streeft er voortdurend naar de beste te zijn en legt de nadruk op de allerhoogste kwaliteit. Het heeft baanbrekende producten ontwikkeld als het draagbare Philips Pocket Memo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec Dictation Recorder app voor smartphones. De allernieuwste innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en gemakkelijker dan ooit, met een beveiligde dicteerworkflow in de cloud, naadloos geïntegreerd met de nieuwe spraak-naar-tekst service Philips SpeechScribe. Met oplossingen die speciaal op de behoeften van elke bedrijfstak afgestemd zijn, bespaart Speech Processing Solutions professionals tijd en geld, doordat ze zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

 

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150929005136/nl/

Contacts

Speech Processing Solutions
Richard Bancej
Richard.bancej@speech.com
Tel: +43 1 60101-4191
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr