19:14 uur 29-09-2015

Met 1,5 miljoen euro in de hand streeft MagicEvent.com erna om Europese zakelijke reizigers aan te trekken

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– MagicEvent.com , de startup die gewijd is aan accommodatie en diensten voor zakelijke reizen, heeft net een bedrag ingezameld van 1.500.000 euro. Dit brengt het totaal dat bijeen is gebracht sinds de lancering op 3.000.000 euro. Volgens Valéry Linyer, de mede-oprichter en CEO van het bedrijf, kan de startup dankzij deze geldinzamelactiviteiten haar accommodatieportfolio in Europa ontwikkelen en nieuwe diensten aanbieden aan professionals.

Momenteel heeft MagicEvent.com bijna 10.000 wooneenheden beschikbaar, bestaande uit studio’s, appartementen en villa’s. Deze bevinden zich in 60 steden in heel Europa en wereldwijd, die geselecteerd zijn op zakelijk toerisme.

‘We gaan onze voorziening in de belangrijkste zakelijke steden zoals Milaan, Frankfurt en Londen uitbreiden, zodat we een ruime keuze aan accommodatie kunnen aanbieden’, aldus Valéry Linyer. Het bedrijf zal zich houden aan dezelfde eisen: ‘Al onze accommodatie wordt geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van zakelijke reizigers in termen van comfort, veiligheid, ligging dicht bij zakelijke gebieden, apparatuur en diensten’.

Beleggers die zeer bekend zijn op hun zakelijke gebied

Onder de aandeelhouders van de startup bevinden zich Benoît Bassi, Partner en President van Bridgepoint Business in Frankrijk, en lid van het bestuur van de Bridgepoint Group, en Michael Benabou , mede-oprichter van Vente-Privée.com.

Ten slotte helpen ook de Banque Publique d’Investissement (BPI) en een aantal beleggingsmaatschappijen de startup om te groeien.

100% op zaken gerichte diensten

MagicEvent.com biedt tools om bedrijven te helpen met het maken van reserveringen en met het beheer van de verblijfskosten. Deze zijn:  Group Agreements voor grote bedrijven, de tool voor de bewaking en optimalisering van uitgaven voor reismanagers, het loyaliteitsprogramma Magic Business Card voor assistent leidinggevenden, de service Agence Travel Pro voor reisbureaus en de white label sites voor organisatoren van evenementen.

“Wij maken het reserveren van accommodatie zo eenvoudig mogelijk, zodat u kunt betalen via overschrijving of er maandelijks een bedrag wordt afgeschreven van uw rekening’, licht Valéry Linyertoe. Hij voegt hieraan toe:  ‘Deze nieuwe fondsen vertegenwoordigen een zeer belangrijke stap in de ontwikkeling van onze diensten voor reiskopers in bedrijven, zowel in Frankrijk als in de rest van Europa’.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AB3C
Fabienne Frédal, +33 (0)1 53 30 74 07
fabienne@ab3c.com
of
Stéphane Barthélémi, +33 (0)1 53 30 74 04
stephane@ab3c.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr