21:05 uur 22-09-2015

Specialist in drukwerk op groot formaat DDK PRINT BIG lanceert nieuwe online shop

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sinds 1994 is DDK PRINT BIG de specialist in digitaal drukwerk op groot formaat, waarbij de ideeën van hun klanten worden omgezet in hoogwaardige producten. Vanaf nu kunnen klanten de kosten van hun grote promotionele producten snel en eenvoudig berekenen op www.ddkprintbig.com. Vervolgens kunnen zij deze producten online zelf ontwerpen en ze direct bestellen. Levering volgens zeer strakke deadlines is mogelijk in heel Europa.

“Onze grote productassortiment voldoet aan alle eisen in de sectoren voor digitaal drukwerk op groot formaat en reclametechnologie,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing bij DDK PRINT BIG. “Wij bieden het volledige spectrum van presentatiesystemen voor een sterke verkoopaanwezigheid op verkooppunten. We zijn vooral verheugd dat klanten die niet beschikken over hun eigen professionele afdeling voor grafisch ontwerp hun reclameartikelen – van banners en vlaggen, tot visitekaartjes – zelf kunnen ontwerpen met behulp van onze FreeDesign ® tool,” voegde Bazooband daaraan toe.

Bij DDK PRINT BIG kunnen klanten alle artikelen krijgen die nodig zijn voor effectieve presentaties of productdemonstraties, zoals roll-up banners, raamwerken, storestoppers, omslagen, lichtbakken, borden, posters en vlaggen. Naadloos naaien en stikken van de gedrukte materialen maakt praktisch elke formaat geschikt voor buitenreclame. Als ideale aanvulling biedt DDK PRINT BIG ook een breed scala aan traditionele printproducten, evenals textiel-, fotoafdruk-, grootformaat drukwerk- en gastronomieproducten. Daarnaast zijn er op verzoek speciale diensten beschikbaar voor klanten, zoals bijvoorbeeld het bedrukken van vlakglas.

Eenvoudig ontwerp met FreeDesign ®

DDK PRINT BIG maakt haar online FreeDesign ® tool beschikbaar in haar online shop. Het is speciaal gewijd aan kleine bedrijven en klanten die op korte termijn producten nodig hebben voor evenementen. De tool biedt een verscheidenheid aan ontwerpsjablonen en een breed fotoportfolio voor het creëren van grootformaat printproducten, en dit zonder enige kosten. Verder is het mogelijk om interne bedrijfslogo’s, teksten, achtergronden en afbeeldingen te uploaden en te gebruiken.

Tijdens het ontwerpen van hun producten kunnen klanten ook vertrouwen op de jarenlange ervaring van DDK PRINT BIG. Voor vragen met betrekking tot aanpasbare producten, bulkinkoop of voor grotere projecten, zijn er ondersteuningsmedewerkers beschikbaar via FreeCall, FreeCallBack en FreeChat met een uitgebreide kennis over drukwerk op groot formaat en technologische reclameartikelen.

Over DDK PRINT BIG

DDK PRINT BIG is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor drukwerk en media. Als één van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op groot formaat en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Voor verdere informatie kunt u terecht op: www.ddkprintbig.com

Contacts

Aufgesang Public Relations GmbH
Marcus Freye
+49 511 923 999-18
freye@aufgesang.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr