11:35 uur 17-09-2015

Toonaangevende non-profit zorgorganisatie in Queensland kiest Ascom verpleegoproepsysteem voor zes woonzorgcentra voor ouderen

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Wesley Mission Brisbane, een grote non-profitorganisatie voor zorg en sociale ondersteuning in de Australisch staat Queensland, heeft een verpleegoproepsysteem van Ascom Wireless Solutions geselecteerd voor zes van haar woonzorgcentra voor ouderen.

‘Wesley Mission Brisbane speelt een belangrijke rol in Queensland,’ vertelt Feargal O’Farrell, Sales & Marketing Director, Ascom Integrated Wireless, Australië. ‘De organisatie omvat 13 bejaardentehuizen, vijf kinderopvangcentra, en drie wooncentra voor ouderen binnen de staat, en biedt daarnaast thuiszorg en mogelijkheden voor begeleid wonen voor mensen met een beperking—dus het is fantastisch om haar te kunnen ondersteunen bij dit waardevolle werk.’

Het door Wesley Mission Brisbane gekozen Ascom verpleegoproepsysteem vereenvoudigt de communicatie tussen bewoners en personeel. Zo kunnen aangewezen personeelsleden met het applicatieplatform Ascom Unite bijvoorbeeld overal en altijd rechtstreeks alarmmeldingen ontvangen op hun draadloze toestel. Het Ascom platform voorziet bovendien in een draadloos persoonlijk alarmsysteem met complete werkstromen voor noodgevallen.

‘Het Ascom-systeem biedt ons de zekerheid dat de juiste procedures en werkstromen beschikbaar zijn om met alle alarmen en gebeurtenissen binnen onze faciliteiten om te gaan,’ aldus Ross Bloomfield, IT Implementations Manager bij Wesley Mission Brisbane. ‘Volgens ons kunnen we met de keuze voor één verpleegoproepsysteem onze bewoners nog betere zorg bieden.’

Ga voor meer informatie naar www.ascom.com/ws:

OVER ASCOM WIRELESS SOLUTIONS

Ascom Wireless Solutions ( www.ascom.com/ws) is een toonaangevende leverancier van innovatieve communicatie-oplossingen en geïntegreerde workflow-intelligence voor ziekenhuizen, de ouderenzorg, organisaties die zelfstandig wonen faciliteren en andere activiteitensegmenten waar missiekritische communicatie van essentieel belang is. Wereldwijd zijn ongeveer 100.000 systemen geïnstalleerd. De onderneming biedt een breed scala van spraak- en professionele berichtensystemen aan met toegevoegde waarde voor de klanten, doordat ze hun ‘missiekritische’ processen ondersteunen en optimaliseren. Deze oplossingen zijn gebaseerd op mobiele telefonie, VoWiFi, IP-DECT, Nurse call en pagingtechnologieën die via Ascom Uniteop een intelligente manier in bestaande systemen van bedrijven worden geïntegreerd. De onderneming heeft dochterondernemingen in 13 landen en 1.200 werknemers over de hele wereld. Het in 1955 opgerichte en in Göteborg, Zweden gevestigde Ascom Wireless Solutions is onderdeel van de Ascom Group die genoteerd is op de Swiss Stock Exchange (ASCN:SIX).

Contacts

Ascom Wireless Solutions
Adam Jaffe, Marketing Communications Manager
Telefoon: +61 411 830 568
E-mail: adam.jaffe@ascom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr