14:21 uur 15-09-2015

FUJIFILM SonoSite kondigt CE-markering voor iViz aan

BOTHELL, Wash.–(BUSINESS WIRE)– FUJIFILM SonoSite Inc., een specialist in het ontwikkelen van geavanceerde echodiagnostische apparaten en toonaangevend visualisatieleermiddelen voor point-of-care, kondigt vandaag de CE-markering voor haar nieuwste point-of-care oplossing aan: de iViz. iViz, geïnspireerd door artsen, is een nieuw platform die de toegankelijkheid van echodiagnostiek verhoogt voor klinische gebruikers, van ziekenhuisomgevingen tot klinieken in afgelegen dorpen met de mogelijkheid om een echografie uit te voeren wanneer en waar dat nodig is.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150915005623/nl/

(Photo: Business Wire)(Photo: Business Wire)

“FUJIFILM SonoSite biedt de markt, door middel van de introductie van de iViz, een krachtige en waardevolle oplossing. Het is een revolutionair hulpmiddel met betere mobiliteit, beeldprestaties en connectiviteit,” aldus Masayuki Higuchi, president en CEO van FUJIFILM SonoSite, Inc. “Artsen zullen nu toegang hebben tot een technologie die onderweg, in het veld of op zorglocaties gebruikt kan worden.”

De iViz vertegenwoordigt de volgende generatie concept en platform voor Fujifilms integratie van echodiagnostiek in de medische IT. De iViz gaat verder dan de traditionele mogelijkheden van echodiagnostiek en biedt artsen naadloze toegang tot cruciale patiëntgegevens, online toepassingen en leermiddelen. Het integreert ook met de IT en EMR-systemen van ziekenhuizen om patiëntgegevens te verkrijgen en verslagen in te dienen, en het maakt op een beveiligde manier verbinding met clouddiensten om zo onderzoeken te delen met aanbieders op afstand voor onmiddellijke beoordelingen.

De iViz is lichtgewicht en speciaal ontwikkelt voor opkomende point-of-care omgevingen waar er een behoefte is aan een zeer toegankelijke en mobiele oplossing. Het heeft een zeven inch touchscreen monitor met hoge resolutie, een groot dynamisch bereik met een breede kijkhoek en levendige kleuren in een hoge resolutie, wifi-mogelijkheden, Bluetooth-connectiviteit en interfacepoorten voor USB, HDMI en audio.

In aanvulling op de 2D-weergave met hoge resolutie, ondersteunt het systeem M-Mode en kleuren Doppler. De iViz is verkrijgbaar met een P21v phased array 5MHz transducer en is voorzien van gepatenteerde softwaretechnologieën: SonoHD2 Imaging Technology en SonoADAPT Tissue Optimization Technology.

Ga voor meer informatie over FUJIFILM SonoSite, naar: www.sonosite.com/uk.

Over Fujifilm

FUJIFILM SonoSite, Inc. is de innovator en wereldleider voor ziekbed- en point-of care echodiagnostiek en een marktleider in micro-echografietechnologie met ultra hoge frequentie. Het hoofdkantoor bevindt zich in de buurt van Seattle en het bedrijf wordt wereldwijd vertegenwoordigd door 26 dochterondernemingen en een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 100 landen. SonoSite’s draagbare, compacte systemen breiden het gebruik van echodiagnostiek in het hele klinische spectrum uit door op een kosteneffectieve manier hoogwaardige echodiagnostische diensten naar de locatie van de patiëntenzorg te brengen. Ga voor meer informatie naar:  www.sonosite.com.

FUJIFILM Holdings Corporation, Tokio, Japan, levert voortdurende innovatieve en toonaangevende producten aan een breed spectrum van industrieën, inclusief: gezondheidszorg, met medische systemen, farmaceutica en cosmetische producten; grafische systemen; zeer functionele materialen, zoals materialen voor flatscreens; optische apparatuur, zoals lenzen voor omroepen en bioscopen; digitale beeldbewerking; en documentproducten. Deze producten zijn gebaseerd op een grote portefeuille met chemische, mechanische, optische, elektronische, software- en productietechnologieën. Tijdens het financiële jaar dat op 31 maart 2015 eindigde, had het bedrijf een omzet van $20,8 miljard, tegen een wisselkoers van ¥ 120 ten opzichte van de dollar. Fujifilm is vastbesloten om ecologisch en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ga voor meer informatie naar:  www.fujifilmholdings.com.

Alle producten en bedrijfsnamen in dit document kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaars.

Contacts

Fujifilm
Lauren Geloso, (914) 789-8303
lgeloso@fujifilm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr