11:29 uur 06-08-2015

Gartner: lichte stijging vragen over verbreken onderhoudscontract met ERP-verkopers

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)–Rimini Street, Inc., de toonaangevende aanbieder van bedrijfssoftwareondersteuning voor Business Suite en BusinessObjects van SAP AG en SiebelPeopleSoftJD EdwardsE-Business SuiteOracle DatabaseHyperion en Oracle Retail van Oracle Corporation, heeft vandaag bekendgemaakt dat Gartner onlangs een nieuw rapport heeft gepubliceerd, What to Consider Before Cancelling Your ERP Vendor’s Maintenance Agreement and Switching to Third-Party Support. Gartner laat in dit rapport zien wat de belangrijkste uitdagingen en aanbevelingen zijn voor ERP-leiders die alle mogelijkheden op gebied van onderhoud en ondersteuning nagaan.

Rimini Street verschaft toegang tot dit nieuwe rapport van Gartner via de volgende link: http://info.riministreet.com/Gartner-What-to-Consider.html?src=pr&src_dt=rsi.

Een groeiend aantal houders van softwarelicenties kijkt naar alternatieven voor jaarlijks onderhoud door de aanbieder van software. IT-organisaties krijgen steeds vaker de vraag of ze geld voor onderhoud niet beter kunnen besteden aan kerndoelen die een bedrijf groei opleveren. Hoewel de markt voor onafhankelijke hulpaanbieders tot wasdom is gekomen, zijn er nog altijd veel vragen en misverstanden over het verbreken van een overeenkomst tussen softwareaanbieders en -afnemers met betrekking tot ondersteuning.

Gartner Seeing Steady Increase in Inquiries About Cancelling Maintenance Agreements with ERP Vendors

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Rimini Street, Inc., the leading independent provider of enterprise software support for SAP AG’s (NYSE:SAP) Business Suite and BusinessObjectssoftware and Oracle Corporation’s (NYSE:ORCL) Siebel, PeopleSoft, JD Edwards, E-Business Suite, Oracle Database, Hyperion and Oracle Retail software, today announced that Gartner recently released a new report titled, “What to Consider Before Cancelling Your ERP Vendor’s Maintenance Agreement and Switching to Third-Party Support.” In this report, Gartner presents the Key Challenges and Recommendations for ERP leaders evaluating ERP maintenance and support options.

Complimentary Report Access

Rimini Street is providing complimentary access to this new Gartner report at the following link:
http://info.riministreet.com/Gartner-What-to-Consider.html?src=pr&src_dt=rsi.

Guidance for Assessing All Your Support Options

A growing number of enterprise software licensees are considering alternatives to annual maintenance from the enterprise software vendor. IT organizations are increasingly being asked to shift spending away from maintaining the status quo to supporting core business growth objectives. While the market for independent support options has matured, there are still many questions and misperceptions regarding the cancelling of vendor maintenance agreements which are addressed in this new Gartner report.

“Enterprise software licensees are struggling with the low value and poor service received from increasingly expensive vendor annual maintenance fees and this report verifies that many licensees are actively considering independent support options,” said Seth Ravin, CEO, Rimini Street. “Rimini Street offers Oracle and SAP licensees a more robust service offering, a more responsive service model, exceptional client value and the ability to free up funds to drive innovations the business needs today. We are proud to have already helped nearly 1,100 clients, including more than 100 Fortune 500 and Fortune Global 100 organizations, achieve maximum value from their IT investments.”

About Rimini Street, Inc.

Rimini Street is the global leader in providing independent enterprise software support services. The company has redefined enterprise support services since 2005 with an innovative, award-winning program that enables Oracle and SAP licensees to save up to 90 percent on total support costs. Clients can remain on their current software release without any required upgrades for at least 15 years. Over 1000 global, Fortune 500, midmarket, and public sector organizations from a broad range of industries have selected Rimini Street as their trusted, independent support provider. To learn more, please visit www.riministreet.com

Forward-Looking Statements

This press release may contain forward-looking statements. The words “believe,” “may,” “will,” “estimate,” “continue,” “anticipate,” “intend,” “plan,” “expect,” and similar expressions are intended to identify forward-looking statements. These forward-looking statements are subject to risks and uncertainties, and are based on various assumptions. If the risks materialize or our assumptions prove incorrect, actual results could differ materially from the results implied by these forward-looking statements. Rimini Street assumes no obligation to update any forward-looking statements or information, which speak only as of the date of this press release.

Rimini Street and the Rimini Street logo are trademarks of Rimini Street, Inc. All other company and product names may be trademarks of their respective owners. Copyright © 2015. All rights reserved.

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-523-8414
mmcglocklin@riministreet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr