11:16 uur 15-07-2015

Intertek BTC-laboratorium ontvangt FOSFA-accreditatie voor het testen van plantaardige oliën en vetten

BILBAO, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Intertek, een toonaangevende leverancier van kwalitatieve oplossingen aan de industrie wereldwijd, heeft onlangs de FOSFA-accreditatie ontvangen voor het kwalitatief testen van plantaardige oliën en vetten in het Bilbao Technology Center, te vinden in de haven van Bilbao, Spanje.

De Federation of Oils, Seeds and Fats Associations Ltd (FOSFA) is een professionele, internationale, arbitraire instantie die contracten uitgeeft en zich uitsluitend bezighoudt met de wereldwijde handel in oliehoudende zaden, oliën en vetten. De organisatie heeft meer dan 1.000 leden in 86 laden, inclusief Intertek.

Het kwalitatief testen van plantaardige oliën en vetten zorgt ervoor dat men zeker kan zijn van de kwaliteit en veiligheidsvereisten van het product, evenals de distributie en marketing in verschillende markten.

Ángel Garrido, Intertek BTC Hoofd Laboratorium, zei: “We doen ons uiterste best om door te gaan met het leveren van een one-stop service voor onze klanten. Het behalen van de FOSFA-accreditatie is een aanvulling op onze langdurige expertise in de agrarische industrie, wat Intertek positioneert als een van de internationale referentiekaders voor de verwerkingsindustrie, exporteurs, handelaars, dealers en anderen voor de kwalitatieve en kwantitatieve inspectie in bulk van agrarische vrachten.”

Intertek, een international erkende instantie voor test-, certificatie- en inspectiediensten, heeft een uitgebreid onafhankelijk netwerk van inspecteurs, dat strategisch gelegen is in de grootste havens van Spanje en wereldwijd om de belangen van de klanten te beschermen en om de risico’s te minimaliseren die gerelateerd zijn aan het vervoer, de distributie, de commercialisering en de opslag van agrarische producten.

Meer informatie:

Over Intertek

Intertek is een toonaangevende leverancier van kwalitatieve oplossingen aan de industrie wereldwijd. Van auditing en inspecties, tot testen, training, advies, kwaliteitswaarborging en certificering, Intertek heeft een toegevoegde waarde voor de klanten door te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de producten, middelen en processen. Met een netwerk van meer dan 1.000 laboratoria en kantoren en meer dan 38.000 mensen in meer dan 100 landen, ondersteunt Intertek het succes van bedrijven in de wereldwijde markt. Intertek doet dit door klanten te helpen om aan de verwachtingen te voldoen van eindgebruikers op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, prestaties, integriteit en wenselijkheid in vrijwel elke markt wereldwijd. Ga naar www.intertek.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Intertek
Zakelijk contact:
Luis Peleato,
+34607531600
Agricultural Services Manager – Intertek Spanje
luis.peleato@intertek.com

of

Marketingcontact:
Iker Albestain, +34944354460
Marketing Manager – Intertek Spanje
iker.albestain@intertek.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr