13:13 uur 06-12-2018

Harry Potter: Hogwarts Mystery nodigt spelers uit om kerstversiering aan te brengen in de Wizarding World

–(BUSINESS WIRE)–

Van 6-12 december kunnen fans stemmen op hun favoriete kerstversiering in het “Christmas with Hogwarts Mystery” evenement

Jam City:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181206005047/nl/

Harry Potter: Hogwarts Mystery Invites Players to Deck the Halls for Christmas in the Wizarding Worl ...

Harry Potter: Hogwarts Mystery Invites Players to Deck the Halls for Christmas in the Wizarding World (Graphic: Business Wire)

Wie:

Jam City, een in Los Angeles gevestigde studio voor game-apps, in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment’s Portkey Games, een merk dat nieuwe Wizarding World game-apps en videogames ontwikkelt waarin de speler centraal staat in zijn of haar avontuur, geïnspireerd op het werk van J.K. Rowling.

Wat:

In de populaire mobiele game Harry Potter: Hogwarts Mystery, hebben spelers hun eerste kans om een karakter aan te maken en naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus te gaan. In het kader van Kerstmis in de Wizarding World, zal elke leerlingenkamer in Zweinstein zijn eigen kerstboom hebben, versierd in de respectieve afdelingskleuren: rood voor Griffoendor, groen voor Zwadderich, blauw voor Ravenklauw en geel voor Huffelpuf.

Vanaf vandaag kunnen spelers deelnemen aan de festiviteiten op Zweinstein, door een stem uit te brengen op hun favoriete kerstversiering. Van 6 tot 12 december, kunnen fans een bezoek brengen aan Harry Potter: Hogwarts Mystery op Facebook, Twitter of Instagram om een selectie versieringen voor de feestdagen te bekijken en erover te stemmen. De meest populaire selectie zal te zien zijn in de kerstbomen van de afdeling, die op 13 december in het spel onthuld zullen worden.

Om de opwinding van Kerstmis op Zweinstein naar de wereld van de dreuzels te brengen wordt er een video uitgebracht op de Harry Potter: Hogwarts Mystery-sociale kanalen in combinatie met de in-game onthulling van de kerstboom, waarbij de kerstdecoraties en het thema-spel in december in de schijnwerpers gezet zal worden. De video zal ook een teaser tonen van een sidequest met de meest geliefde familie in de Wizarding World, de Weasleys. Gehoor gevend aan de tradities van de familie om handgemaakte geschenken te geven, zal de video doe-het-zelf-instructies geven aan fans om een werkelijke replica te maken van de winnende kerstversiering dat in deze feestelijke game-activiteit te zien is.

Citaat:

“De spelers van Harry Potter: Hogwarts Mystery houden zich niet alleen bezig met de geheimen, tovenarij en de lessen op Zweinstein, maar ook zijn rituelen en vieringen,” aldus Josh Yguado, President en COO van Jam City. “Deze feestdagen zijn een speciale tijd op Zweinstein, en we nodigen spelers uit om samen de legendarische school te voorzien van vreugde en seizoendecoraties. We zijn verheugd om de feestdagen met fans te door te brengen, en we kijken uit naar de vele avonturen die we nog zullen beleven!”

Achtergrond:

Harry Potter: Hogwarts Mystery is het eerste mobiele spel waar spelers hun eigen karakter kunnen creëren en het leven als leerling van Hogwarts kunnen ervaren. In het verhalenavontuur met RPG-elementen creëren spelers een gepersonaliseerde leerlingavatar, wonen ze lessen bij, leren ze toveren en vormen ze vriendschappen of rivaliteiten met andere leerlingen. In het spel maken spelers belangrijke beslissingen die het verhaal van hun karakter op Hogwarts beïnvloeden. Het spel heeft een nieuw ontmoetingssysteem waar de beslissingen en acties van spelers hun avontuur beïnvloeden, zodat Harry Potter fans een legendarische heks of tovenaar kunnen worden.

Ga om deel te nemen aan de versieringsactiviteit “Christmas with Hogwarts Mystery”, en om in contact te komen met andere fans, naar www.facebook.com/HPHogwartsMystery, www.twitter.com/HogwartsMystery, en www.instagram.com/hphogwartsmystery. Ga voor meer informatie naar www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Opmerking van de redacteur:

Om ondersteunende middelen voor Harry Potter: Hogwarts Mystery, te downloaden, bezoek: https://app.box.com/v/HPHM-HogwartsChristmas2018

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
of
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com
of
ONE PR Studio (voor Jam City in de VS)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr