15:59 uur 15-08-2018

2018 Healthcare+ Expo Taiwan: Waar Tech en Geneeskunde elkaar ontmoeten

TAIPEI –(BUSINESS WIRE)–

Bekijk de volgende golf van digitale transformatie in Azië

Van 29 november tot en met 2 december 2018 komen wereldwijd toonaangevende biomedische en technologische instituten samen in Taipei voor het topevenement gezondheidszorg en technologie in Azië – The Healthcare+ Expo – Taiwan. In lijn met het thema “Med X Tech”, zal een reeks wereldwijde leiders in technologie de nieuwste technologische ontwikkelingen delen en hoe technologie betere oplossingen creëert voor toekomstige medische toepassingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige versie hier: https://www.businesswire.com/news/home/20180807005396/en/

Dit jaar komen 400 + wereldvermaarde medische instituten en multinationale IT/ICT/elektronische reuzen samen. De IT-giganten zullen medische innovaties op het gebied van AI-, ivd- en roboticatechnologieën presenteren. De medische instituten zullen geavanceerde medische technologieën, slimme het ziekenhuisontwerpen, producten, en de diensten aantonen terwijl de biofarmaceutische, medische hulpmiddel, en genetische ondernemingen de meest recente updates in precisie geneeskunde zullen verstrekken. In totaal zullen meer dan 1400 kramen het hele ecosysteem van de gezondheidszorg bestrijken, van preventie tot behandeling en nazorg.

2018 Healthcare+ Expo Taiwan: Where Tech Meets Medicine

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)–

Witness the next wave of digital transformation in Asia

From November 29th to December 2nd 2018, global-leading biomedical and technology institutes will gather in Taipei for the top healthcare and technology event in Asia – The Healthcare+ Expo – Taiwan. In line with the theme “Med X Tech”, a lineup of global leaders in technology will share the latest technology advancements and how technology create better solutions for future medical applications.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180807005396/en/

This year, the expo gathers 400 + world-class medical institutes and multi-national IT/ICT/electronic giants. The IT giants will showcase medical innovations of AI, IoT and robotic technologies. The medical institutes will demonstrate advanced medical technologies, smart hospital designs, products, and services while bio-pharmaceutical, medical device, and genetic enterprises will provide the most current updates in precision medicine. In all, more than 1,400 booths will cover the entire healthcare ecosystem from prevention to treatment and aftercare.

Furthermore, Taiwan’s leading tech players, including: Foxconn, BenQ, Asus, Wistron, and Quanta, have been actively diversifying their businesses into healthcare; while AI pioneers, including Google, Microsoft, and Nvidia, have all announced the establishment of AI centers to develop projects focusing on medical applications in Taiwan this year. With world-class healthcare system, well-established clinical data resources, an impressive number of tech and medical professionals, Taiwan is now a new hub for digital healthcare in Asia.

Healthcare+ Expo Taiwan is a signature expo in Asia Pacific that bridges interdisciplinary collaborations between medicine, IT/electronics, and bio-pharmaceuticals. Aligning with the latest healthcare trends to foster collaborations between tech and healthcare, the expo will feature the following events:

Med X Tech Summit Asia: Foresee the future of healthcare

This international summit gathers global leaders to discuss the future trends of the healthcare industry. Topics include AI, IoT, Blockchain, precision medicine, regenerative medicine and more. Attendees will be exposed to the latest technological breakthroughs in healthcare.

Bio Innovation Stadium: A spotlight on disruptive innovations

This event features presentations by biomedical innovators from Israel, Australia, the U.S., France, Korea, and Singapore on topics from technologies that disrupt current care models to innovations that accelerate the advancement of the health industry. Join us to explore opportunities and strategies for biomedical innovations and investments.

Come and join us, register now!

Contacts

Institute for Biotechnology and Medicine Industry
Research Center for Biotechnology and Medicine Policy

Gordon Shen, PhD, +886-2-2655-7888
chinhuishen@ibmi.org.tw
or
David Yang, PhD, +886-2-2655-8168
fmyang@rbmp.org.tw