13:18 uur 13-07-2018

grau GmbH reist naar de World Dog Show 2018

ISSELBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–

grau GmbH, specialist in voeding en voedingssupplementen voor honden, zet zijn nieuwe droog- en blikvoeding in het middelpunt op de grootste hondententoonstelling ter wereld in Amsterdam – (World Dog Show, RAI Amsterdam, 9.-12. augustus 2018, hal 6)

Van 9 tot 12 augustus 2018 worden de deuren voor de World Dog Show in Amsterdam geopend. Het evenement dat sinds 1971 door de Wereldfederatie Fédération Cynologique Internationale (FCI) georganiseerd wordt, heeft dit jaar als thema “Show the world your talent”. Er worden honden vanuit de hele wereld als ook bijna alle hondenrassen in wedstrijden gepresenteerd. Daarnaast zullen er talloze andere activiteiten plaatsvinden.

grau GmbH Spezialtiernahrung zal alle dagen in Amsterdam ter plekke zijn. Het bedrijf uit Isselburg informeert u in hal 6 graag over het uitgebreide aanbod aan voedingssupplementen voor honden. Er staan eveneens hoogwaardige, natuurlijke droog- en natvoeders voor honden met aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen in het portfolio. Hierbij hoort de nieuwe grau Schlemmertopf met kalf, kip en volkoren rijst uit de reeks Basic Dog Care, een complete voeding zonder chemische toevoegingen en met een hoog vleesaandeel van tenminste 60 procent. Speciaal voor de huid- en maag gevoelige honden met voedselintoleranties is er het segment Sensitive Dog Care met de nu verkrijgbare nieuwe producten grau Excellence ADULT met forel en aardappels alsook met zalm en aardappels.

De bezoekers van de tentoonstelling kunnen tijdens de World Dog Show bovendien meer ervaren over het plantaardige natuurlijke voedingssupplement HOKAMIX30 van grau. Dit product combineert de natuurlijke ingredienten van 30 waardevolle kruiden, waarvan de bioactieve bestanddelen de benodigde vitamines, mineralen en sporenelementen in de voeding van de hond aanvullen. Dit bevordert de stofwisseling, ondersteunt de huid en vacht en helpt bij voedingsgerelateerde problemen.

https://www.grau.info/nl/

 

Contacts

grau GmbH Spezialtiernahrung
Christine Müller
Telefon: +49/(0)2874/9036-0
Telefax: +49/(0)2874/43 31
c.mueller@grau-gmbh.de