15:37 uur 10-07-2018

Greene Tweed Introduceert Fusion™ Productfamilie

KULPSVILLE — (BUSINESS WIRE) — Greene Tweed, een wereldwijde marktleider in elastomeer afdichtingstechnologie, kondigde vandaag de introductie aan van zijn Fusion™ merk van gefabriceerde fluorelastomeerverbindingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige versie hier: https://www.businesswire.com/news/home/20180710005358/en/

Greene Tweed is alom bekend om zijn Chemraz® afdichtingen van FFKM (perfluorelastomeer), die de breedste chemische weerstand van alle elastomeren heeft, samen met de veerkracht en afdichtingskracht die nodig is om extreme temperaturen en druk in de meest uitdagende toepassingen te weerstaan.

De Greene Tweed Fusion™-familie van fluorelastomeersamenstellingen is ontworpen om superieure afdichtingsprestaties te leveren dan standaard FKM-materialen in uitdagende werkomgevingen.

Greene Tweed Introduces Fusion™ Product Family

KULPSVILLE, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Greene Tweed, a global industry leader in elastomeric sealing technology, announced today the introduction of its Fusion™ brand of engineered fluoroelastomer compounds.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180710005358/en/

Fusion™ family of fluoroelastomer compounds (Photo: Greene, Tweed)

Fusion™ family of fluoroelastomer compounds (Photo: Greene, Tweed)

Greene Tweed is widely renowned for its Chemraz® brand of FFKM (perfluoroelastomer) seals, which has the broadest chemical resistance of any elastomeric material, along with the resilience and sealing force needed to withstand extreme temperatures and pressures within the most challenging applications.

The Greene Tweed Fusion™ family of fluoroelastomer compounds is engineered to deliver superior sealing performance than standard FKM materials in challenging operating environments.

Fusion™ elastomers have been engineered to withstand conditions such as chemical and plasma exposure, rapid gas decompression (RGD), low and high temperatures, and to ensure minimal metal and particle contamination in clean environments.

“Operating environments for elastomers are becoming more specialized and challenging with the rapid progression of technology,” says Elizabeth Sassano, Greene Tweed’s Platform Manager, Elastomers. “The Fusion™ family of engineered materials provides enhanced performance within these rugged and demanding conditions that exceeds the capabilities of standard FKM seals.”

The Fusion™ product line combines Greene Tweed’s engineering, design, application knowledge, and materials expertise, continuous product improvement, and high-touch customer support and collaboration to develop highly engineered solutions that meet the rapidly evolving needs of the diverse markets we serve.

About Greene, Tweed

Greene Tweed is a leading global manufacturer of high performance sealing materials and engineered components. Combining more than 150 years of technical expertise and commercial knowledge in a variety of markets, Greene Tweed collaborates with customers to develop engineered solutions that meet challenging performance requirements and reduce total cost of ownership. Greene Tweed products are sold and distributed worldwide. For additional information, contact Greene Tweed at +1.215.256.9521, or visit our website at www.gtweed.com.

 

Contacts

Greene, Tweed & Co.
Chris Aldred, +1-267-932-5389
Corporate Marketing
caldred@gtweed.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.