15:14 uur 19-06-2018

Universal Laser Systems breidt haar materiaalendatabase uit met Henkel-, Hexcel- en Saint-Gobain-materialen

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Universal Laser Systems (ULS) kondigt de toevoeging aan van Henkel, Hexcel® en Saint-Gobain materialen aan haar materialendatabase, de meest uitgebreide opslagplaats van parameters voor de verwerking van lasermateriaal voor materialen in het bereik van 10 watt tot 500 watt.

De Henkel, Hexcel en Saint-Gobain materialen die nieuw zijn in de ULS materiaaldatabase werden specifiek toegevoegd voor laserbewerking met de ULTRA en XLS platformen, geschikt voor stipt en nauwkeurig lasersnijden, laserablatie en laseroppervlakmodificatie.

Universal Laser Systems Expands Its Materials Database with Henkel, Hexcel and Saint-Gobain Materials

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Universal Laser Systems (ULS) announces the addition of Henkel, Hexcel® and Saint-Gobain materials to its materials database, the most extensive repository of laser material processing parameters for materials in the range of 10 watts to 500 watts.

The Henkel, Hexcel and Saint-Gobain materials new to the ULS materials database were specifically added for laser processing with the ULTRA and XLS platforms, suited for high accuracy and precision laser cutting, laser ablation and laser surface modification.

The materials include:

  • Henkel Bergquist™ Gap Pad® VO Thermal Material
  • Henkel Bergquist™ Hi-Flow® 105 Thermal Material
  • Henkel LOCTITE® EA 7000 AERO Film
  • Henkel Hysol® EA 9696 AERO Film
  • Henkel Bergquist™ Sil-Pad A2000 Thermal Material
  • Hexcel® HexForce® 353 Aramid Fabric
  • Hexcel® HexForce® 282 Carbon Fabric
  • Saint-Gobain CHEMFILM® DF100 Cast PTFE Film
  • Saint-Gobain CHEMFILM® ETFE-E2 Extruded Fluoropolymer Film

Laser processing notes, describing the results of the laser-material interaction for these materials, are also available in the Materials Library on the ULS website to help potential customers explore the advantages of deploying laser technology within their manufacturing, research and development, and prototyping activities.

About Universal Laser Systems, Inc.

Universal Laser Systems, Inc. (ULS) is a global manufacturer of laser material processing solutions, committed to innovation and advancing the application of modern CO2 and fiber laser technology. From the development of laser sources, productivity enhancement technologies, advanced software and beam delivery systems, to an extensive investment in the research of laser materials processing science and applications, ULS provides its customers the most innovative, cost-effective, flexible and scalable laser material processing solutions for today and future needs. For more information, visit www.ulsinc.com.

Contacts

Universal Laser Systems, Inc.
James Rabideau, 480-483-1214
jrabideau@ulsinc.com
www.ulsinc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.