16:48 uur 18-06-2018

Inteva Products ontvangt grote innovatieprijs voor revolutionair stikwerk

TROJ, Mich.– (BUSINESS WIRE)–

European Association of Automotive Suppliers (CLEPA) eert Inteva’s Real-Time scanproces voor het naaien van interieurs

Inteva Products, LLC, een toonaangevende wereldwijde Tier One-leverancier van technische componenten en systemen voor de auto-industrie, ontving de grote prijs in de Innovation Awards 2018, uitgereikt door de European Association of Automotive Suppliers (CLEPA) in Den Haag, in Nederland, op 13 juni.

Inteva werd erkend voor haar nieuwe realtime scanproces voor het robotstikken van auto-interieurs. Deze innovatieve technologie zal worden gebruikt op instrumentenpanelen voor de Chevrolet Silverado en GMC Sierra pick-uptrucks van 2019.

Inteva Products Receives Top Innovation Award for Revolutionary Stitching Process

TROY, Mich.–(BUSINESS WIRE)–

European Association of Automotive Suppliers (CLEPA) honors Inteva’s Real-Time scanning process for stitching interiors

Inteva Products, LLC, a leading global Tier One automotive supplier of engineered components and systems, received the top prize in the 2018 Innovation Awards presented by the European Association of Automotive Suppliers (CLEPA) at The Hague, Netherlands, on June 13.

Inteva was recognized for its new real-time scanning process for the robotic stitching of automotive interiors. This innovative technology will be used on instrument panels for the 2019 Chevrolet Silverado and GMC Sierra pickup trucks.

The new process enables “live” scanning and immediate adjustments to the program path of robotic stitching equipment as a component is being stitched. This approach aligns leading-edge advances in the use of lasers in automotive manufacturing with Inteva’s unique robotic stitching technologies. The advancement reduces the average cycle time of a stitched surface by approximately 20-30%.

The 2018 CLEPA Innovation Awards, organized in cooperation with Deloitte, celebrate automotive excellence in the categories of Environment, Safety, Connectivity & Automation and Cooperation. Inteva was recognized in the “Cooperation” category with its customer General Motors.

“We are proud to receive this recognition,” said Inteva Products CEO and President Lon Offenbacher. “The real-time scanning innovation was a true collaborative effort between the talented women and men of Inteva and our customer General Motors, so we are especially honored to be recognized in the Cooperation category.”

About Inteva Products, LLC

Inteva Products, LLC is a leading global automotive supplier providing automakers with innovative, reliable, environmentally friendly products that enhance vehicle quality, safety and performance. Inteva has global resources for engineering, manufacturing and customer service for Closure Systems, Interior Systems, Motors and Electronics, and Roof Systems. Formed in 2008, the tier-one supplier is focused on achieving sustained global growth, providing excellent customer service and driving innovation. Inteva was founded on innovative solutions and the use of applied technology to drive value-based solutions. Inteva employs more than 12,000 people globally and is headquartered in Troy, Michigan USA. For future company updates, please visit the Inteva Products website, or the company’s Facebook, LinkedIn and Twitter pages.

Contacts

Inteva Products
Karen Manardo
248-535-4825
kmanardo@intevaproducts.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.