15:03 uur 14-06-2018

Diligent neemt Boardroom Resources over als basis voor nieuwe Insights-contentmodule

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–

Nieuwe Insights-module, een cruciale toevoeging aan Governance Cloud, zorgt ervoor dat directieleden in real-time op de hoogte worden gehouden

Diligent Corporation, het toonaangevende bedrijf op het gebied van enterprise governance management en de meest vertrouwde leverancier van veilige samenwerkingsoplossingen voor directies, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de bètaversie van Diligent Insights, een gemodereerde feed met nieuws en baanbrekende content, speciaal ontwikkeld voor directieleden. Diligent heeft een klantenkring van meer dan 14.000 organisaties en 450.000 gebruikers wereldwijd en houdt zich voortdurend bezig met het innoveren en uitbreiden van governance tools voor directieleden. Het is met groot enthousiasme dat Diligent meer dan 2000 invloedrijke innovatieve directieleden als eerste groep laat kennismaken met de Insights-module – en de recensies zijn overweldigend.

Beheersing van cyberrisico’s, acties van aandeelhouders en digitale transformatie zijn slechts enkele van de vele urgente uitdagingen waarmee directieleden vandaag de dag te maken hebben. Diligent Insights bezorgt artikelen en video content met een hoge impact op het Diligent-platform rechtstreeks aan directieleden om het bewustzijn en de kennis omtrent deze kwesties binnen het bestuur te verhogen.

Door de recente overname van Boardroom Resources – een voorname bron van nuttige informatie voor directieleden – kan Insights betrouwbare informatie en content van derden bieden die is aangeleverd door betrouwbare organisaties, zoals de NACD, het Governance Insights Center van PwC, en Spencer Stuart.

“De ontwikkelingen in de wereld van een directielid gaan vaak razendsnel,” aldus T.K. Kerstetter, oprichter en CEO van Boardroom Resources en presentator van Inside America’s Boardrooms. “Diligent is vastberaden directieleden door middel van Insights te voorzien van de richtlijnen en informatiebronnen die ze nodig hebben om hun weg te vinden binnen het snel veranderende landschap van vandaag. Dit is slechts een eerste stap op een uiterst interessant meerjarig traject om innovatief denken en aanbevolen werkwijzen aan te bieden aan de directie, de bedrijfssecretaris en de bedrijfsjurist.”

De Diligent Insights-module stelt directieleden en governance professionals in staat leiding te geven met vertrouwen en hun verantwoordelijkheden binnen het bestuur effectiever te vervullen. Insights-gebruikers hebben de mogelijkheid hun content feed aan te passen door de onderwerpen te selecteren die het meest relevant zijn voor hun directieraad, commissies of belangstellingsgebieden, om inzicht te verkrijgen in aanbevolen werkwijzen en bij te blijven met actuele ontwikkelingen rond hun persoonlijke functies.

“Voor een directielid is het cruciaal toegang te hebben tot onafhankelijke informatie over bestuur. De content op Insights biedt een indrukwekkende mix van artikelen, video’s, onderzoek en toezichtsraamwerken,” aldus Betsy Atkins, die momenteel zitting heeft in de raad van bestuur van Cognizant, Schneider Electric, Volvo Cars en Wynn Resorts. “Omdat de content altijd binnen handbereik is, is het eenvoudig de content te raadplegen die voor mij het meest relevant is. Ik kan de content op elk moment raadplegen vanuit mijn Diligent iPhone-app.”

Diligent streeft ernaar directieleden slagvaardiger te maken en hun invloed tijdens elke vergadering te vergroten. De ontwikkelingen op zakelijk gebied schrijden elke seconde voort, en Diligent is zich ervan bewust dat het nog nooit zo belangrijk is geweest voor directieleden om bij te blijven met de meest relevante informatie teneinde voorop te blijven.

“Tegenwoordig worden we voortdurend overspoeld door informatie, maar bepalen welke informatiebronnen het meest relevant voor je zijn is vaak lastig,” aldus Brian Stafford, CEO van Diligent.

“Daarvoor hebben we Diligent Insights gecreëerd – om directieleden te voorzien van de meest interessante, gemodereerde content van algemeen erkende experts. Met deze nieuwste toevoeging aan onze Governance Cloud blijven we grenzen verleggen in de directiekamer.”

Directies kunnen in de komende maanden nog andere interessante updates verwachten, aangezien Diligent haar aanbod van content voor directieleden voortdurend blijft verrijken. Zie voor meer informatie over Insights en Diligent Governance Cloud, de enige holistische oplossingen voor enterprise governance management op de markt, https://diligent.com en https://diligent.com/governance-cloud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Diligent Corporation
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com