13:47 uur 16-04-2018

Bank of America maakt financiële resultaten eerste kwartaal 2018 bekend

CHARLOTTE, N.C .– (BUSINESS WIRE) – Bank of America rapporteerde vandaag haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2018. De persmededeling, aanvullende stukken en beleggerspresentatie zijn op de volgende manieren toegankelijk:

De redactie van Bank of America op http://newsroom.bankofamerica.com.
Website van de Bank of America Investor Relations op http://investor.bankofamerica.com.
De nieuwswebpagina van Business Wire op http://www.businesswire.com/portal/site/home/news.

Investor Conference Call-informatie

Chief Executive Officer Brian Moynihan en Chief Financial Officer Paul Donofrio zullen vandaag de financiële resultaten bespreken tijdens een telefonische vergadering om 8.30 uur ‘s ochtends. Voor een alleen-luisterverbinding met de telefonische vergadering belt u 1.877.200.4456 (VS) of 1.785.424.1732 (internationaal) en de conferentie-ID is 79795.

Bel binnen 10 minuten voorafgaand aan het begin van het gesprek. Beleggers kunnen ook luisteren naar een live audiowebcast van de telefonische vergadering en de presentatiedia’s bekijken door naar het gedeelte Evenementen en presentaties van de Investor Relations-website van het bedrijf te gaan.

Bank of America Reports First-Quarter 2018 Financial Results

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America reported its first-quarter 2018 financial results today. The news release, supplemental filing and investor presentation can be accessed in the following ways:

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180416005642/en/

Investor Conference Call information

Chief Executive Officer Brian Moynihan and Chief Financial Officer Paul Donofrio will discuss the financial results in a conference call at 8:30 a.m. ET today. For a listen-only connection to the conference call, dial 1.877.200.4456 (U.S.) or 1.785.424.1732 (international), and the conference ID is 79795.

Please dial in 10 minutes prior to the start of the call. Investors can also listen to a live audio webcast of the conference call and view the presentation slides by visiting the Events & Presentations section of the company’s Investor Relations website.

Replay information for Investor Conference Call

Investors can access replays of the conference call by visiting the Investor Relations website or by calling 1.800.934.4850 (U.S.) or 1.402.220.1178 (international) from noon on April 16, through 11:59 p.m. ET on April 23.

Bank of America
Bank of America is one of the world’s leading financial institutions, serving individual consumers, small and middle-market businesses and large corporations with a full range of banking, investing, asset management and other financial and risk management products and services. The company provides unmatched convenience in the United States, serving approximately 47 million consumer and small business relationships with approximately 4,400 retail financial centers, approximately 16,000 ATMs, and award-winning digital banking with approximately 36 million active users, including approximately 25 million mobile users. Bank of America is a global leader in wealth management, corporate and investment banking and trading across a broad range of asset classes, serving corporations, governments, institutions and individuals around the world. Bank of America offers industry-leading support to approximately 3 million small business owners through a suite of innovative, easy-to-use online products and services. The company serves clients through operations across the United States, its territories and more than 35 countries. Bank of America Corporation stock (NYSE:BAC) is listed on the New York Stock Exchange.

For more Bank of America news, including dividend announcements and other important information, visit the Bank of America newsroom at http://newsroom.bankofamerica.com.

www.bankofamerica.com

Contacts

Investors May Contact:
Lee McEntire, Bank of America, 1.980.388.6780
Jonathan Blum, Bank of America (Fixed Income), 1.212.449.3112
Reporters May Contact:
Jerry Dubrowski, Bank of America, 1.646.855.1195
jerome.f.dubrowski@bankofamerica.com
Lawrence Grayson, Bank of America, 1.864.370.6709
lawrence.grayson@bankofamerica.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.