19:36 uur 18-01-2018

ExaGrid geselecteerd als finalist voor de 2017 Product van het Jaar – Backup en DR Hardware Award van Storage Magazine

ExaGrid’s EX-serie maakt de weg vrij voor innovatie, prestaties, gemak van integratie en beheerbaarheid en toegevoegde waarde

WESTBOROUGH, Mass .– (BUSINESS WIRE) – ExaGrid®, een toonaangevende leverancier van hypergeconverteerde secundaire opslag voor back-up, heeft vandaag aangekondigd dat de EX-serie back-upopslagapparaten met gegevensdeduplicatie opnieuw is geselecteerd als finalist voor TechTarget’s Storage magazine / SearchStorage.com 2017 “Product van het jaar” -award in de categorie “Back-up en DR-hardware”.

Deze jaarlijkse prijzen, voor het 16e jaar uitgereikt, tonen de nieuwste en grootste innovaties in technologie van het jaar. “Deze vooraanstaandee awards zijn van bijzonder belang omdat de juryleden echte experts zijn in een steeds complexer segment van datacentertechnologie”, aldus Bill Andrews, CEO en President van ExaGrid. “Gezien hun strenge criteria is het een eer om geselecteerd te zijn en daar zijn we best trots op.”

ExaGrid Selected as Finalist for Storage Magazine’s 2017 “Product of the Year – Backup and DR Hardware” Award

ExaGrid’s EX Series Makes the Cut for Innovation, Performance, Ease of Integration and Manageability, and Value

WESTBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, a leading provider of hyper-converged secondary storage for backup, today announced that its EX Series of backup storage appliances with data deduplication has once again been selected as a finalist for TechTarget’s Storage magazine/SearchStorage.com 2017 “Product of the Year” award in the “Backup and DR Hardware” category.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20180118006039/en/

These annual awards, now in their 16th year, showcase the year’s latest and greatest innovations in technology. “These premier awards are of particular import as the panel of judges are genuine experts in an increasingly complex segment of data center technology,” said Bill Andrews, CEO and President of ExaGrid. “To have been selected given their stringent criteria is an honour of which we’re quite proud.”

Only ExaGrid uses a scale-out architecture with a unique loading zone, which addresses all of the scalability and performance challenges of backup storage as well as the complexities of replication and disaster recovery. ExaGrid not only delivers the fastest backups, VM boots, and restores/recoveries, but is the only solution that truly scales, provides a fixed-length backup window, and eliminates forklift upgrades and product obsolescence.

ExaGrid is the sole provider of hyper-converged secondary storage for backup that overcomes the compute challenges of backup storage in the face of what most organizations experience as explosive data growth. ExaGrid’s ingest is 3 times faster – and restores/VM boots are up to 20 times faster – than its closest competitor. Each ExaGrid appliance that is added to an existing system brings additional compute with capacity to ensure that the backup window remains fixed in length as data volumes increase.

ExaGrid’s published customer success stories and enterprise stories number over 350, more than all other vendors in the space combined. These narratives demonstrate how satisfied customers are with ExaGrid’s unique architectural approach, differentiated product, and unrivalled customer support. Customers consistently state that not only is the product best-in-class, but ‘it just works.’

About ExaGrid
ExaGrid provides hyper-converged secondary storage for backup with data deduplication, a unique landing zone, and scale-out architecture. ExaGrid’s landing zone provides for the fastest backups, restores, and instant VM recoveries. Its scale-out architecture includes full appliances in a scale-out system and ensures a fixed-length backup window as data grows, eliminating expensive forklift upgrades. Visit us at www.exagrid.com or connect with us on LinkedIn. See what our customers have to say about their own ExaGrid experiences and why they now spend significantly less time on backup.

ExaGrid is a registered trademark of ExaGrid Systems, Inc. All other trademarks are the property of their respective holders.

Contacts

ExaGrid
Christine Murphy, 508-898-2872 x248
cmurphy@exagrid.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.