14:51 uur 15-12-2017

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft op 14 december 2017 een actueel verslag over het 8-K formulier ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (“SEC”), waarin werd aangekondigd dat de raad van bestuur van de onderneming (de “Raad”), op 14 december 2017 Dr. Maria T. Zuber met onmiddellijke ingang heeft aangesteld om te dienen in de Raad, en dat ze Dr. Zuber ook hebben aangesteld om te dienen in de commissies voor bedrijfsrisico’s en -naleving van de Raad. Dr. Zuber is Vice President voor onderzoek aan het Massachusetts Institute of Technology en een senior onderzoekswetenschapper bij de National Aeronautics and Space Administration (NASA). Dr. Zuber dient in de raad van bestuur van Textron Inc., een gediversifieerde fabrikant. Dr. Zuber zal een vergoeding ontvangen als een externe directeur overeenkomstig met het bedrijfsprogramma voor vergoedingen voor een externe directeuren, zoals beschreven onder de titel “Vergoeding directeur” (Director Compensation) in de definitieve proxyverklaring van de onderneming in tabel 14A, gedeponeerd bij de SEC op 15 maart 2017. Krachtens het bedrijfsprogramma voor vergoedingen voor externe directeuren zal Dr. Zuber op 14 december 2017 aandelen van restricted stock en financiële beloningen ontvangen, die naar evenredigheid zullen worden berekend vanaf de datum van benoeming tot aan de datum van de volgende algemene jaarlijkse vergadering van aandeelhouders.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1-980-386-5083
Assistant General Counsel